subota, 23. travnja 2022.

WET N WILD BARE FOCUS TINTED HYDRATOR

 


Uvijek pažljivo pratim novitete u beauty svijetu, od njege lica do šminke. Većinu noviteta želim testirati, sve naravno u skladu s mojim tipom kože i mojim afinitetima. 
Nedavno sam na You Tube čula puno pohvala za Wet n Wild Bare FocusTinted Hydrator. Riječ je o "toniranoj fluidnoj podlozi" ili kako ću je ja zvati-tonirana krema.
Testirala sam je i danas svoje mišljenje dijelim sa vama.
Što je tonirana krema?
Tonirana krema je proizvod sa teksturom kreme koji u sebi sadrži pigmente pudera. To nije krema koja služi za njegu lica. Prije tonirane kreme potrebno je koristiti skincare proizvode koje i inače koristite.
Tonirane kreme su na licu laganije od pudera, pa su omiljeni proizvod većine žena čim vrijeme zatopli.



Riječ proizvođdača:
"Dolazi u 12 nijansi, pruža srednje prekrivanje, ima polu mat završnicu, namijenjena je svim tipovima kože lica".

Pakiranje i tekstura:
Wet n Wild Bare Focus Tinted Hydrator pakirana je u meku tubu i sadrži 30ml proizvoda. Malo pripazite prilikom doziranja da ne bi isteklo previše proizvoda.
Tekstura kreme je rijetka i jednostavno se razmaže po licu. Ja kremu istisnem na stražnju stranu ruke a zatim je točkasto rasporedim po licu. Za blendanje koristim Sigma Flet Kabuki F80 kist koji mi je nadraži za blendanje svih tekućih podloga.
Krema ima miris (meni nije najugodniji) koji brzo ishlapi. 



Prekrivanje:
Jedan sloj Wet n Wild Bare Focus Tinted Hydrator lagano ujednači lice, ali lako se može sa dva sloja postići srednje prekrivanje. 

Sastav:
Prema navodu proizvođača Wet n Wild Bare Focus Tinted Hydrator tonirana krema obogaćena je hijaluronskom kiselinom i skvalanom veganskog podrijetla.


Moje mišljenje:
Kao i uvijek kada su tekuće podloge u pitanju, u našim drogerijama je teško izabrati željenu nijansu osim ako niste baš svijetle puti. Moja nijansa je Light Medium koja mi se trenutno lijepo stopi s kožom (obišla sam tri drogerije dok nisam pronašla željenu nijansu).
Kako mi je ovo prvi primjerak drogerijske tonirane kreme (uvijek sam prednost davala ljekarničkim ili korejskim brendovima) ne mogu vam napisati usporedbu s nekom poznatom tekućom podlogom iste vrste. Uglavnom, jako mi se sviđa tekstura kreme i njen polumat završetak koji licu pruža baš svježi izgled. To govorim kao osoba koja ima mješotiti/normalni tip kože. Bi li ova tonirana krema odgovarala masnokožcima-ne vjerujem obzirom da se meni tijekom dana T zona zamasti i krema polako sklizne sa kože. Za osobe sa suhom kožom bi bila odlična ako prije stavljanja BB kreme hidratiziraju lice. 
Prije tonirane kreme na lice stavim neki od seruma sa aktivicama i lagani fluid sa spf zaštitom. Krema ne sadrži spf zaštitu, ali i da sadrži uvijek prije tekuće podloge obavezno stavim spf fluid.
Uvijek ovu kremu nanosim u dva sloja i tako postignem da mi lice izgleda ujednačeno a da pri tome ne izgleda "žbukano". Krema neće prekriti veće nepravilnosti tipa akni ili većih ožiljaka, za to je ipak potreban puder.
Formula je uistinu lagna i uopće je ne osjećam na licu. To je glavni razlog zašto mi se Wet n Wild Bare Focus Tinted Hydrator sviđa.
Za jednu cjenovno jako povoljnu toniranu kremu Wet n Wild Bare Focus Tinted Hydrator je odličan proizvod koji svakako vrijedi isprobati.

Wet n Wild Bare Focus Tinted Hydrator možete kupiti na Notino web shopu. 

PR post



Linkovi na kojima su BB, CC ili tonirane kreme čije sam recenzije do sada objavila na blogu:


 

1 komentar

  1. Obzirom da sam se u zadnje vrijeme puno više okrenula BB kremama i sličnim proizvodima (izuzev Catrice true skin pudera koji sam neki dan kupila- morala sam :D) djeluje mi kao nešto što bi mi moglo super odgovarati, još samo da pogodim nijansu

    OdgovoriIzbriši