ponedjeljak, 2. kolovoza 2021.

SHISEIDO SPORTS BB 50+ KREMA

 

BB kreme su već godinama prvi izbor mnogima od nas tijekom ljeta. U jednom proizvodu tako dobijemo hidratizaciju, SPF zaštitu i laganu podlogu. Jako sam voljela Shiseido Sun Protection Liquid Foundation koji se više ne proizvodi. Ne znam zašto brendovi prestanu proizvoditi odlične proizvode, mene to baš frustrira. Dugo sam se dvoumila što uzeti kao zamjenu za ovaj puder koji sam koristila isključivo ljeti jer je bio vodootporan. Shiseido je izbacio dosta novih vodootpornih podloga s velikom spf zaštitom, a zbog natpisa "quick dry" odabrala sam Shiseido Sports BB 50+ kremu.



BB krema dolazi u istom pakiranju kao i moj voljeni puder, samo je tuba sive boje sa žutim oznakama. Tekstura kreme joj je tekuća i proizvod je potrebno promućkati prije upotrebe. Dostupna je u tri nijanse: light, medium i dark.
Kako sam proizvod kupovala online, uzela sam nijansu medium jer sam i puder koristila u toj nijansi i pravo je čudo što sam pogodila nijansu.
Od tehničkih detalja još bih napomenula da ova BB krema izlazi kroz uski otvor jako lako tj. budite pažljivi jer možete pretjerati s količinom proizvoda.


Važno je reći da ovaj proizvod, iako ima oznaku spf 50+ nije zamjena za kremu sa spf zaštitom jer ako stavite količinu BB kreme koja će vam pružiti odgovarajuću zaštitu na licu će to izgledati jako loše. Dakle, prvo pripremite lice, stavite svoju uobičajenu kremu sa spf zaštitom, a onda BB kremu nanesite u tankom sloju kako bi ste ujednačili ten. 



Količina BB kreme na gornjoj slici meni je dovoljna za cijelo lice i vrat. Krema se lako blenda pomoću beauty blendera, kista ili jednostavno je utapkajte u kožu prstima. Instant se upije u kožu, neće ostaviti trag na maski ili odjeći što mi se sviđa. Također, proizvod je vodootporan pa se ne morate brinuti da će vam podloga zbog znojenja skliznuti sa lica. Završetak je mat, ako imate suha područja na licu prethodno ih dobro hidratizirajte. Krema mi se nije uvlačila u borice, na licu je postojana dok je ne skinete. Sve su ovo hvale vrijedne karakteristike Shiseido Sports BB 50+ kreme.

Sastav:

BB krema sadrži:
  • aminokiseline - spriječavaju dehidrataciju kože
  • tehnologija Quick Dry - spriječava stvaranje znoja 
  • tehnologija SuperVeil UV360 - pruža UV zaštitu iz svakog kuta
  • tehnologija WetForce - pojačava UV zaštitu kada koža dođe u dodir s vodom
  • tehnologija ProfenseCL - spriječava pojavu bora i hiperpigmentacijskih mrlja


Moje mišljenje:
Shiseido Sports BB 50+ krema je odlična tonirana krema za masnu i mješovitu kožu lica. Ako imate suhu kožu i želite koristiti ovu BB kremu prije nje je potrebno dobro hidratizirati lice. Prekrivanje koje krema pruža je lagano do srednje. BB krema vam neće prekriti hiperpigmentacijske mrlje niti veće ožiljke od akni. Lijepo ujednači ten, vodootporna je i mislim da je to dovoljno za dnevni makeup tijekom ljeta.
Ovu BB kremu sam kupila na Notino web shopu. Krema je trenutno na sniženju i cijena joj je 205,50kn.

PR post


Koristite li ljeti radije BB kreme nego tekuće pudere?












1 komentar

  1. Isto nikad nisam prežalila Liquid Fundation. Nešto presavršeno. Ovo je iako BB puno teža i nije mi tako dobra. Nažalost.

    OdgovoriIzbriši