nedjelja, 8. kolovoza 2021.

SENSAI THE LIPSTICK

 

Sensai je luksuzni japanski brend i dio je brenda Kanebo čija povijest seže od 1887. godine. U ponudi imaju proizvode za njegu lica, tijela, kose i makeup proizvode. Ključni sastojak Sensai proizvoda je svila Koishimaru koja je nekada bila namijenjena samo članovima kraljevske obitelji. Koishimaru stimulira proizvodnju hijaluronske kiseline, koja dugotrajno hidratizira kožu i čini je svilenkasto mekanom, njegovanom i lijepom.

Počastila sam se predivnim ružem iz linije Le Rouge A Levres u nijansi 11 Sumire Mauve.

Ruž dolazi u luksuznom zlatnom pakiranju zaštićen baršunastom futrolom. Kvalitetna formula, luksuz i pažnja prema detaljima čine ovaj ruž posebnim. 



Sensai The Lipstick je anti-age ruž za usne jer sadrži vrhunski kompleks za njegu usana: 
  • Golden Phyto Extract - ekskluzivni prirodni spoj protiv starenja koji povećava sadržaj vlage, pomaže u popravljanju hrapavosti kože i daje joj življi tonus
  • Golden Silk Powder - originalni svileni prah koji sadrži čestice pravog zlata pruža dvostruki učinak hidratacije  
  • Layered Amino Pigments - ekskluzivni pigmenti presvučeni su derivatima aminokiselina kako bi se osigurao svilenkasti završetak, trajnije prekrivanje i vrhunska kvaliteta boje
  • Pure Glow Oil - ulje visokog sjaja te luksuzne konzistencije i bistrine  pomaže u postizanju glatke satenske završne obrade
  • Koishimaru Silk Extract - ekstrakt svile koji doprinosi vrhunskim hidratantnim svojstvima svih Sensai proizvoda. 



Nijansa 11 Sumire Mauve je opisana kao crveno-koraljna nijansa. Na mojim usnama ona je crveno-mauve nijansa koja je prigušena, topla i nosiva svaki dan tokom cijele godine. 


Tekstura ruža je kremasta, lako se nanosi i ne razlijeva se preko ruba usana. Jednim premazom dobiva se puna isplativost boje.
Satenski završetak koji ostavlja na usnama čine usne punijima i mlađima. Ruž je jako ugodan na usnama, a trajnost mu je odlična posebno za ovu kremastu formulu. Izdržat će obrok, na usnama blijedi ravnomjerno te ne ostavlja mrlje niti se uvlači u pore usana.  

Moje mišljenje:
Ako želite vrhunske sastojke, elegantno pakiranje i bogatu boju, svakako obratite pozornost na Sensai The Lipstick ruževe za usne.
Ovaj ruž sa kupila u Fabu Spot dućanu u Splitu, a imate ga i na njihovom web shopu.


 

  







Nema komentara