O MENI I KONTAKT

Lijep pozdrav i dobro došli na moj blog!
Zovem se Marijana, u najboljim sam godinama i najstarija hrvatska beauty blogerica.
Autor sam ovog malog bloga o kozmetici. Moja ljubav prema kozmetici počela je još u osnovnoj školi kada sam od mame "posuđivala" ruževe i skrivena se šminkala u svojoj sobi. 

Volim pričati, pisati i razmjenjivati iskustva o kozmetičkim proizvodima, pa je tako i nastalo ime mog bloga Beauty chat room by Marijana. 
Prvu recenziju na blogu napisala sam u lipnju 2014. godine i od tada se na blogu trudim redovito vas informirati o najnovijim kozmetičkim proizvodima.
Volim svu kozmetiku: preparativu, dekorativu, parfeme…tako da ako ste ljubiteljica kozmetike na mom blogu će te naći puno zanimljivih recenzija.

Beauty facts
Ispod se nalaze neke činjenice o meni koje bi vam mogle biti korisne kao referenca kada čitate recenzije na ovoj web stranici.
Tip kože: mješovita s masnom T zonom
Ton kože: MAC NC25
Tip kose: gusta, ravna, voluminozna
 S obzirom na specifičnosti mog tipa kože i kose, nije nužno da svi proizvodi koji odgovaraju meni odgovaraju i Vama. Sve recenzije na blogu napisane su na osnovi mog iskustva s proizvodima i njihovog dužeg testiranja.

Beauty chat room by Marijana prihvaća suradnje s raznim kozmetičkim brendovima te prima proizvode na recenziju ukoliko je zajamčeno da imam slobodu o proizvodu napisati svoje iskreno mišljenje na osnovi određenog vrmeneskog perioda testiranja istog.

Kontaktirati me možete na mojoj Facebook stranici, na Instagramu (@beautychatroombym) ili putem e-maila: cvita.2809@gmail.com
Hvala na posjeti i nadam se da će Vam moje recenzije biti od koristi!

Nema komentara