srijeda, 30. rujna 2020.

SCHOLL: CRACKED HEEL REPAIR CREAM

 

Scholl-Cracked-Heel-Repair-Cream-Notino

Ljeto nam je naglo završilo, sandale smo zamijenili zatvorenim cipelama. Bez obzira što naša stošpala više nisu izložena pogledima drugih, njega stopala ne smije biti zanemarena. Danas je na tržištu veliki izbor proizvoda za njegu stopala različitog cjenovnog ranga. Koji proizvod će te odabrati ovisi o vašim potrebama. Ja imam dosta osjetljiva stopala, a s godinama koža na petama mi je sve grublja. Imam i problem sa urastanjem noktiju u meso pa sam prisiljena jednom mjesečno posjetiti pedikera. U međuvremenu, svaku večer, stopala obavezno njegujem kremom.
Na blogu sam pisala puno o njezi stopala, ali i o različitim kremama čije recenzije možete pročitati OVDJE, OVDJEOVDJE, OVDJE i OVDJE.


Scholl-Cracked-Heel-Repair-Cream-Notino

Scholl je poznata drogerijska marka proizvoda za njegu stopala. Imaju više vrsti krema za stopala, sav potreban pribor ako želite sami obaviti pedikuru, sprejeve protiv neugodnog mirisa kao i različite vrste uložaka koji vam cipele čine udobnijim.
Scholl Cracked Heel Repair Cream je meni njihova najdraža krema za stopala. Krema je namijenjena brzoj regeneraciji kože na petama i njenom zacjeljivanju.

Scholl-Cracked-Heel-Repair-Cream-Notino

Krema dolazi u mekoj tubi od 60ml, čvrsto se zatvara i pakiranje je općenito kvalitetno napravljeno. 
Što proizvođač kaže o ovoj kremi?
  • posebno je namijenjena za njegu ispucale kože na petama
  • rezultati su vidljivi kroz 7 dana
  • pogodna je za dijabetičare i za osjetljivu kožu
  • dermatološki je testirana
  • pomaže u prevenciji infekcije
  • hipoalergena
Tekstura kreme je gusta i bogata pa je ja volim koristiti tijekom noći. Lako se razmaže po stopalima, ali se dosta sporo upija u kožu i ostavlja za sobom masan trag.Volim takve kreme za pete jer tijekom noći odlično nahrane i regeneriraju oštećenu kožu. 

Scholl-Cracked-Heel-Repair-Cream-Notino

Scholl-Cracked-Heel-Repair-Cream-Notino

Naravno, prije upotrebe bilo koje kreme, stopala je potrebno dobro namočiti u toploj vodi u koju možete dodati sodu bikarbonu. Nakon ove kupke, koža stopala omekša i lakše će te je rašpicom odstraniti. Tek nakon ovog postupka ima smisla nanijeti kremu koja će stopalima vratiti vlagu i učiniti ih vizualno lijepima. 

Sastav:
Scholl-Cracked-Heel-Repair-Cream-Notino

Kao i svaka krema za njegu stopala i ova Scholl krema između ostalog sadrži ureu, vazelin i parafin.

Moje mišljenje:
Scholl Cracked Heel Repair Cream je moja HG krema za njegu stopala. Uvijek joj se vratim tijekom ljeta kada su mi stopala u najgorem stanju jer hodam bosa po plaži. To u kombinaciji s morem i suncem posebno uništi kožu na petama. Nakon kućne pedikure i nanošenja ove kreme tijekom par večeri koža na petama postane meka, svilenkasta, a svi ispucali djelovi se lijepo regeneriraju. 
Ako imate većih problema s kožom stopala, imate moju toplu preporuku za ovu kremu. 
Scholl kremu za ispucale pete možete kupiti na Notino web shopu po cijeni od 59,31kn.  

PR post

Koja je vaša najdraža krema za njegu stopala?




Nema komentara