srijeda, 25. rujna 2019.

L`OREAL INFAILLIBLE 24H FRESH WEAR TEKUĆI PUDER


Znate da rijetko koristim drogerijske pudere, ali nisam mogla odoljeti L`Oreal Infaillible 24H Fresh Wear tekućem puderu. Pročitala sam puno proturječnih recenzija o njemu i kada sam ga kupila nisam imala nikakva očekivanja. Ako vas zanimaju moji dojmovi, nastavite čitati recenziju.



Krenimo od pakiranja koje je dobro zamišljeno, ali loše provedeno u praksi.
Elegantna staklena bočica sa crvenim čepom odmah će vam u drogeriji privući pažnju. Doziranje pudera je pomoću pumpice što volim jer je higijensko, ali pumpica loše radi pa mi se puder razlije po boci, a to ne volim. Zato nakon svake upotrebe bočicu čistim vlažnom maramicom. 



L`Oreal Infaillible 24H Fresh Wear tekući puder obećava  izdržljivost koju nudi u formuli otpornoj na vodu i znoj. Nova formula obećava svježi izgled cijeli dan, a trideset i jedan nijansa u kojima dolazi garantiraju da ćete uspješno pronaći nijansu koja idealno odgovara vašem tenu. Također je istaknuto da se puder ne preslikava, prekriva nesavršenosti, nema efekt maske na licu i ne ističe suhe djelove.
Na žalost, u našim drogerijama je izbor nijansi loš i kada sam ga ja kupovala prevladavale su uglavnom tamnije nijanse. Ja sam i tražila tamniju nijansu jer mi je ten potamnio tijekom ljeta. Izabrala sam nijansu 235 Mel Honey .



Tekstura pudera je prilično vodenasta i morate paziti da vam ne sklizne s ruke. Odmah se osjeti miris alkohola koji meni u proizvodima rijetko smeta, i koji ishlapi za par minuta. Ali, ako imate suhu kožu lica prisustvo aklohola bi vam je moglo dodatno isušiti.
Puder sam pokušala nanijeti kistom i prstima i rezultat mi se nije nikako svidio. Na mom licu ovaj puder najljepše izgleda kada koristim ovalni kist. Za jedno korištenje dovoljne su mi 2 pumpice. 
Puder se jako lijepo stopi s kožom lica, pruža srednje prekrivanje koje jako volim za svaki dan. Puder je lagan, ne osjećam ga na licu i potpuno prirodno izgleda. Što se pokrivenosti tiče, neće vam prekriti veće nepravilnosti niti ožiljke od akni, ali u tom slučaju posegnite za korektorom. 
Puder se preslikava, a to najbolje vidim na zaslonu mobitela (to je moj test kod svakog pudera). Prije pudera lice nahranim hidratantnom kremom i nisam imala problem sa isticanjem suhih dijelova, a što mi je još važnije, ovaj puder kao da blura lice...čini mi se da baš dobro prekrije borice. 
Na licu mi ostane cijeli dan, od jutra do večeri. 
Na donjim slikama možete vidjeti kako puder izgleda na mom licu nanesen u jednom sloju. Jače hiperpigmentacijske mrlje nije uspio prekriti, ali davno sam se prestala brinuti oko toga. Moj izbor je bio ili prihvatiti mrlje ili kupiti full coverage tekući puder koji stvarno ne volim nositi.



Moje mišljenje:
L`Oreal Infaillible 24H Fresh Wear tekući puder se meni pokazao kao dobar drogerijski puder koji već par tjedana svakodnevno koristim. Sviđa mi se prirodni izgled koji pruža i njegova lagana tekstura na licu.
Cijena pudera je 99kn, a ja sam ga kupila u Bipi na sniženju od 30%.

Jeste li isprobale ovaj puder?
Voljela bih da svoje dojmove podijelite sa mnom.

3 komentara

  1. Nisam probala ali pretpostavljam da mi je i najsvijetlija nijansa pretamna. Kao i kod svakog pudera. 😏

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E to je već problem...koji onda puder koristiš?

      Izbriši
    2. Oriflame The One puder, mislim da se tak zove.
      Nijansa Vanilla. Dosad naibolja nijansa pudera. Ali prekrivanje mu nije neko.
      No, izgleda da se dogodudo čudo , haha, nekako mi je on sad presvijetao. Moram u potragu za novim puderom.

      Izbriši