petak, 24. svibnja 2019.

NEW IN #15


Zadnji post ovog tipa pisala sam u veljači...potpuno sam zaboravila slikati nove proizvode i među hrpom recenzija koje vam želim napisati jednostavno ovaj post nikako da dođe na red.


Oprostit će te mi što neke proizvode već koristim, pa sam im bacila kartonsku ambalažu.

Dugo sam željela isprobati Urban Decay Eyeshadow Primer Potion 
Anti-age. Kako u Splitu ovaj brend još nije dostupan (ako ikada bude, već znam da ću bankrotirati), dobila sam ga iz Rima.


Uz eyeshadow primer logično je da ide paleta sjenila za oči. Bar je tako razmišljala moja kći koja me odlučila iznenaditi UD Naked 2 paletom sjenila. Na žalost, to je bila prva UD paleta koju sam ja davno kupila (recenzija), tako da ovaj primjerak prodajem. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte me u inbox.
Također, moja cura me obradovala novim Armani Si Flora parfemom.
Ja sam je zamolila da mi kupi Beauty Blender Original jer je u Sephori puno jeftiniji nego kada se kupuje on-line. 




Već ste sigurno shvatili da sam Maji sa bloga Missundaztood`s Beauty Scents  predavala u srednjoj školi (eto, toliko sam stara...) pa me odlučila iznenaditi predivnim poklon paketom i još jednom joj se od srca zahvaljujem. 
U paketu je bila Naj Oleari paleta sjenila, Avon Life Colour by Kenzo edp, Avon Anew Platinum Instant Eye okoloočna krema, Avon True Miracle Glow krema za lice i Luxea Parfumirana Esencija.




Od prijateljice sam dobila Urban Decay Naked Basic 2 paletu sjenila koju je ona malo koristila. 
Ja imam Naked Basic paletu (recenzija), ali nova verzija mi se puno više sviđa, više mi odgovaraju nijanse i svakodnevno je koristim zadnjih mjesec dana. 


Eucerin me obradovao svojom novom linijom proizvoda Anti- Pigment (prvi dojmovi) koju sam kratko isprobala, a na jesen je mislim početi koristiti.
Također, dobila sam i Eucerin UreaRepair PLUS kremu o kojoj ću vam uskoro pisati jer je već duže koristim.


To su bili proizvodi koje sam dobila, a sada što sam ja sebi kupila.

Naravno, kupovala sam ruževe za usne, jer ipak došlo je proljeće i mijenjam nijanse ruževa. Kupila sam Max Factor Matte u nijansi Flame 15, L`Oreal Color Riche nijansa Pink-a-Porter 241 i Dior Rouge nijansa 458.


Ponovo sam kupila Skintegra Suberba C (recenzija) kojeg nisam koristila tijekom zime i The Ordinary Niacinamide 10% +Zinc 1% (recenzija) bez kojeg nikada ne želim ostati. 


Dobro sam se opskrbila kremama sa zaštitnim faktorom. Kada je Roc povlačio svoje proizvode s hrvatskog tržište (što mi je jako žao) bilo je sniženje i kupila sam Soleil-Protect High Tolerance Comford Fluide SPF 30. 
Vrijeme je da i ja probam hvaljeni SVR Sun Secure Blur SPF50.
Moram isprobati i jedan bestselere, a to je Paula`s Choise Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF30 kremu za lice. Za početak sam kupila 3 testera (da, kupila, jer se na suprskin.hr testeri mogu kupiti po cijeni 6kn po komadu).
U ljekarni sam tražila testere Avene Sport Fluid SPF50 koji je vodootporan i namijenjen osjetljivoj koži. Nije da se bavim sportom (iako bih trebala) ali koristit ću ga na početku sezone kupanja.
Kćeri sam kupila Avene Hydrance Optimate UV Legere SPF20 kremu za lice. 




Obožavam Lierac kao brend i želim isprobati što više njihovih proizvoda. Kupila sam Supra Radiance Night kremu za lice.


Zadnje 2 godine koristila sam theBalm Sexy Mama puder za matiranje (recenzija), a onda sam u zadnja 2 mjeseca kupila 2 takva proizvoda: Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Loose Finishing Powder u nijansi Medium i poznati Laura Mercier Translucent Loose settin Powder. 




O Dior Backstage Face&Body Foundation sam već pisala (recenzija), a trenutno koristim Filorga Flash Nude Fluid. 



Još jednom je na mene marketing odradio dobar posao, pa sam morala testirati Hada Labo Intense Hydrating Skin-Plumping Gel. Kremu već koristim, pa recenzija ide uskoro.


Skintegra stalno izbacuje nove proizvode, a ja ih oprezno kupujem jer već imam ustaljenu dnevnu skincare rutinu koju za sada ne želim mijenjati. Igrala sam na sigurno i kupila Amphibian gel za umivanje.


Synbionyme je dermakozmetički brend koji koristi probiotike u svojim proizvodima. U Hrvatsku je stigao u travnju. Dobila sam testere gela za umivanje i noćne kreme protiv bora i nečistoća.


U ožujku sam nakon 4 godine radila svijetle pramenove i moja kosa je najednom postala jako suha. Spasila me maska za kosu Biopoint. Ako vas zanima, pišite mi u komentarima pa ću masku recenzirati.
Od istog brenda sam kupila i šampon za kosu, namijenjen osjetljivom vlasištu.


Naravno, ponovo sam tražila odgovarajući šampon za kosu koji će odgovarati mom osjetljivom, seboreičnom vlasištu. Ovaj put mislim da je potrazi došao kraj. Ducray Kertyol P.S.O. šampom za pranje vlasišta  s lokaliziranim ljuskavim stanjima u kombinaciji sa Ducray Sensinol šamponom koji umiruje vlasište pokazao je odlične rezultate. 


Znate da uvijek za kraj ostavim parfeme koje sam kupila, pa će tako biti i ovaj put.
Prijateljica je putovala izvan Hrvatske i zamolila sam je da mi kupi ovaj predivan Thierry Mugler Alien Flora Futura set koji sadrži edp od 75ml, losin za tijelo i putno pakiranje parfema.
Kada sam u Zari uvijek se vrtim oko parfema. Sada sam kupila Red Vanila toaletnu vodu u laganijoj, proljetnoj varijanti. 
Moj omiljeni ljetni parfem Shiseido Energizing Fragnance eau Aromatique (recenzija) se već dugo ne može kupiti u Hrvatskoj pa sam ga naručila on- line. 

I drage moje, to bi bili svi kozmetički noviteti u zadnja tri mjeseca. 
Sada kada ih gledam ovako sve na hrpi, vidim da sam puno toga kupila, a stvarno sam mislila da sam se po pitanju kupovanja kozmetike "dovela u red".
Jeste li koristile neki od ovih proizvoda? Ako jeste, u komentarima podijelite svoja mišljenja.

4 komentara

  1. Deff me zanimaju Biopoint proizvodi, a planiram investirati u Filorgin flash nude fluid i njihov puder u kamenu.
    Hoće li biti zadovoljavajući za ljeto, koža normalna, ne volim teške teksture?
    Hvala!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Filorga puder u kamenu još nisam probala, ali imam ga namjeru kupiti. Flash Nude Fluid je meni odličan, daje lagano do srednje prekrivanje. Kada zatopli ne znam kako će se držati na koži, ali mislim da bi uz setiranje trebao biti ok. Ako volite lagane podloge, voljet će te i njega :)

      Izbriši
  2. Svr blur je meni 🔝🔝🔝i predivni noviteti su se nasli kod tebe 😍😍

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga moja :)
      SVR Blur još nisam dovoljno dugo testirala, ali za sada mi je dobar

      Izbriši