nedjelja, 21. lipnja 2020.

KIKO MILANO HAUL #1


Nedavno sam vam OVDJE pokazala ruževe koje sam naručila sa Kiko Milano službene stranice, a danas vam predstavljam ostatak proizvoda iz iste narudžbe.



Kiko Milano Smart Colour Blush u nijansi 02 



Kiko rumenila su jedna od najkvalitetnijih i ako ikada budete u prilici kupiti neki Kiko proizvod, neka to bude rumenilo.
Već sam imala njihovo rumenilo Shade Fusion Trio Blush (recenzija) koje sam obožavala.
Smart Colour Blush nema tako lijepo pakiranje, ali je jednako kvalitetno.
Ovo rumenilo dolazi u jednostavnoj plastičnoj ambalazi bez ogledalca. Možete birati između 12 nijansi i 2 završetka - mat i saten.




Tekstura rumenila je meka, puderasta i jako lijepo se blenda na licu. Nijansa je nježno breskvasta i idealna je za osobe svjetlije puti ili za moju put tijekom zime i proljeća. Uglavnom ovo je jedna dnevna, nosiva nijansa, dosta neutralna koja će se uklopiti u svaki makeup look. 



Cijena rumenila je 8USD.


Kiko Milano Long-Lasting Eyeshadow Stick u nijansi 06



Sjenilo u stiku je jedan od najpopularnijih Kiko proizvoda. Dolazi u različitim nijansama i finišima i jako teško je kupiti samo jednu nijansu jer sve su predivne.
Jako volim proizvode ovog tipa, zgodni su za brzo jutarnje šminkanje, a možete ih kombinitari i sa sjenilima u pragu.
Sjenilo se nalazi u tubi na odvrtanje i jako je praktično za korištenje.
Tekstura je meka, klizi po kapku i ravnomjerno se nanosi. Možete je blendati prstima ili kistom. Važno je da prilikom blednanja budete brzi jer se formula brzo suši. 



Nijansa 06 je smeđa nijansa sa zlatnim shimmerom. 



E sada, ovo mi je prva nijansa koju sam kupila i nisam zadovoljna kvalitetom. Sjenilo mi se nakon 3-4 sata skupi u pregibu kapka i onda sve skupa djeluje jako neuredno. Probala sam ga koristiti sa bazom i bez nje, stvar je ista. Tješim se da su možda mat nijanse kvalitetnije...dat ću mu još jednu šansu i kupiti neku drugu nijansu.
Cijena kremastog sjenila u stiku je 9USD.

Nema komentara