utorak, 21. kolovoza 2018.

NEW IN #11


Što sam od kozmetike kupovala zadnjih par mjeseci? Jednom riječju-svašta. Neke od proizvoda sam već potrošila, a neki su u upotrebi tako da njihove recenzije tipkam uskoro. Kao i uvijek, najviše je dekorativnih proizvoda, pa krenimo sa njima.


La Roche-Posay Ultra micelarna voda za osjetljivu kožu je meni najbolja micelarna voda koja odlično uklanja šminku, ne peče za oči i ne isušuje kožu. Volim je uvijek imati u zalihi.


Dr. Hauschka Cleansing Cream sam davno koristila i ponovo sam je kupila.


Kupila sam hvaljenu Kiehl`s Iris Extract Activating Treatment esenciju. Već sam je koristila tako da očekujte recenziju.


Yves Rocher pored odličnih proizvoda za njegu tijela ima i dobre proizvode za njegu kože lica. Na slici je ulje za skidanje makeupa iz linije La Gacilly.


Od Olival sam dobila Anti Wrinkle dnevnu kremu sa zelenom kavom. Jako me zanima ova krema i jedva je čekam testirati.


O Barffus maskama za njegu stopala pisala sam OVDJE. Moja ljubav prema njima ne prestaje i stvarno ne znam koliko pakiranja sam potrošila ovo ljeto.


Iz puke znatiželje sam kupila Garnier Skin Naturals Botanical Cream. Ako ju je netko od vas već koristio, napišite mi svoj dojam u komentarima.


Hvaljena dr. Brandt Oxygen Facial Flash Recovery Maska me baš zainteresirala, ali je još nisam testirala.


Ducray Kerancyl serum je novi proizvod za dnevnu njegu zrele kože sa nepravilnostima. Serum bi trebao trostruko djelovati: na akne, na trajne ožiljke koje su posljedica akni i na bore. Vidjet ćemo kako serum djeluje.


Valjda najpoznatiji odstranjivač makeupa u svijetu Clinique take the day off sam dobila u travel size pakiranju.


Neplanirana kupnja u Bio&Bio trgovini... dr. Organic Anti-aging Moisturiser krema sa kolagenom i hijaluronskom kiselinom ne može biti loša, a još je namijenjena mješovito/masnoj koži lica.


Trebala mi je nova okoloočna krema, malo jača za moje godine, pa je ovaj put odabir pao na Eucerin Hyaluron Filler liniju o kojoj sam već pisala OVDJE.


Ponovo sam kupila jedan The Ordinary proizvod kojeg sam koristila cijelo ljeto i još uvijek ga koristim. Riječ je o snažnom antioksidnsu koji sadrži Resveratrol 3% +Ferulic Acid 3%.


Ovo ljeto sam otkrila novu „the best“ kremu za njegu stopala, a to je Scholl Cracked Heel Repair Cream o kojoj recenzija ide uskoro.


SVR je odličan ljekarnički brend (recenzija), a ovaj put sam kupila Xerial 40 gel za oštećene konkte.


Od Silverex sam dobila kremu za osjetljivu i problematičnu kožu lica.


Kiehl`s je u proljeće izbacio light verziju njihove čuvene Ultra Facial kreme za lice (recenzija). Krema je namijenjena isključivo masnoj koži i koristila sam je za vrijeme ljetnih vrućina.


O kremi iz Afrodita Hydra Patch H2O linije sam pisala OVDJE. Sada testiram serum iz iste linije i za sada me puno više oduševio nego krema.


Jučer sam potrošila Caudalie Vine Activ serum, pa vam do recenzije neću otkriti kakav dojam je ostavio na mene.


La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluide je serum namijenjen je osjetljivoj koži lica i sa njim nikada ne možete pogriješiti.


La Roche-Posay Hydraphase Intense serum namijenjen je hidrataciji kože.


Kada smo kod preparative, prilikom kupnje (ne znam kada) azijske kozmetike kupila sam četku za čišćenje lica. Mogu vam reći da je savršena. Nježna, lijepo sjeda u kuru i odlično čisti lice.


Nedavno sam od Zakonitog na poklon dobila Clinique Sonic System. To je elktrična četkica za pranje lica. Ima električno napajanje i četkice se mogu mijenjati.

Puno sam trošila na skuplje proizvode za njegu tijela, a jedan od njih je Nuxe Prodigieux gel za tuširanje kojeg sam već potrošila.


Piling za tijelo koji trenutno koristim je Organic Shop Lemongrass & Sugar.


Avene Couvrance korektivni tekući puder je ponovljena kupnja, a to vam sve govori o ovom proizvodu (recenzija).


Dobila sam set za L.O.V. proizvode za popunjavanje obrva. Kako su moje obrve prirodno guste nema potrebe popunjavati ih. Zato će ovaj set u sljedećem darivanju ići jednoj od vas.


U svibnju sam kupila Soph X paletu sjenila koja je u kratkom vremenu postala kod nas jako popularna i dugujem vam svoje mišljenje o njoj.


Ovalni kistovi za nanošenje pudera postale su moj osnovni makeup alat. Do sada sam koristila kistove sa e-bay-a (recenzija), a sada sam kupila Artdeco i Yeshi.

Moj najdraži hidratantni sprej za fiksiranje makeupa Jane Iredale Prommisst 
ponovo sam kupila. Ne znam kako bi mi bez njega puder izdržao na licu tijekom ljetnih vrućina.


Prvi put sam kupila Revlon maskaru za oči po preporuci jedne moje čitateljice. 


Ruževe Bourjois Rouge Edittion u nijansi 11 i Clinique Coloe Pop u nijansi Party Pop sam vam već pokazala OVDJE. Riječ je o kremasti ruževima jako ugodne teksture, a nijanse su prave ljetne.



Artdeco Eyeshadow Base još nisam imala, pa ćemo vidjeti kako funkcionira kada zahladi jer se po ovoj vrućini uopće ne šminkam.


Toaletna voda Intimissimi Eau de Toilette kupljena u Intimissimi trgovini. Ne znam jeste li vi koristili njihove toaletne vode ali meni su odlične. Ovo bi bila neka laganija, ljetna varijanta.


Ponovljena kupnja mojih omiljenih parfema za ljeto: Shiseido Energizing Fragnance (recenzija) i Caudalie Fleur de Vigne osvježavajući miris (recenzija).





Drage moje, to bi bili noviteti za ovaj put. Uskoro ću vam pisati još jedan post ovog tipa.
Jeste li koristili neki od ovih proizvoda?
Recenziju kojeg proizvoda želite prvo čitati?













Broj komentara: 6

  1. Garnier krema je odlična. Ja stalno koristim njihove kreme jako mi pašu i ova je mrvicu masnija, barem meni, ali predivno nahrani kožu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Gdje si kupila fiksator i koja je cijena?
    Za što je maskara, volumen,uvijanje ili?
    I cijena zadnjeg parfema? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav,
      fiksator sam kupila u DermoCare centru, a više možeš pogledati ovdje https://www.dermacare.hr/proizvod/d2o/

      Caudalie osvježavajuća vodica je oko 200kn

      Douglas Mini Maxi maskara je za gustoću trepavica

      Izbriši
  3. Jao pa ovo je melem za oci! Jedva cekam recenzijeeee! Pogotovo Caudali serum !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, drago mi je da ti se sviđa. O Caudalie serumu baš namjeravam tipkati ovaj tjedan

      Izbriši