ponedjeljak, 20. kolovoza 2018.

CAUDALIE: The Des Vignes losion za tijelo



Caudalie The Des Vignes je relativno nova linija proizvoda za njegu tijela na našem tržištu. U sklopu ove linije postoje maslac za tijelo, losion za tijelo, višenamjensko suho ulje i osvježavajuća mirisna vodica.
 Linija The Des Vignes inspirirana je senzualnim i zavodljivim mirisom nadahnutim sumrakom u vinogradu. Kombinira senzualne note bijelog mošusa i nerolija s daškom likera đumbira uz infuziju cvjetova maramče i limuna.
Zanimljiva mirisna kombinacija koja djeluje svježe, nimalo slatko niti napadno.


Posebno ljeti volim se počastiti mirisnim losionima za tijelo jer tada oni više nego zimi dolaze do izražaja na goloj koži, a često mi zamijene i sam parfem.
Kako bih isprobala ove proizvode kupila sam Losion za tijelo koji dolazi u pakiranjima od 200ml (170kn) i 400ml (213kn). 

Losion dolazi u predivnoj ljubičastoj plastičnoj boci sa pumpicom. Inače ljubičasta boja je zaštitna boja cijele The Des Vignes kolekcije. Predivno, elegantno pakiranje odmah me osvojilo, a vjerujem da je isto tako i sa vama.


Losion ima rijetku, vodenastu teksturu koja se lijepo nanosi na tijelo. Međutim, radi se o izuzetno hranjivom losionu koji koži tijela pruža odličnu hidrataciju i vlagu. Brzo se upija u kožu i za sobom ne ostavlja mastan trag.  



Hidratantni aktivni sastojci, antioksidativni polifenoli iz grožđa i mikrostimulirajući listovi ginko biobe ostavljaju mekom, čvrstom i sjajnom.
Predivan miris dugo se zadržava na koži i u mahovima ga osjetim nekoliko sati nakon nanošenja.


Sastav:

Caudalie The Des Vignes losion za tijelo je dermatološki ispitan.
Ne sadrži parabene, fenoksietanole i ftalat.

Predivan proizvod koji za vama ostavlja mirisan trag, a uz to odlično njeguje vaše tijelo.


Volite li Caudalie proizvode?
Koji vam je njihov proizvod najdraži?




Nema komentara