ponedjeljak, 2. listopada 2017.

BRONX COLOURS URBAN COSMETICS: Mono sjenila


U pripremama za jesen na stanici Danijel Cosmetics kupila sam mono sjenila za oči u predivnim nijansama. Ako vas zanima kakvi su moji prvi dojmovi, nastavite čitati post.

Bronx Urban Cosmetics je dostupan u Hrvatskoj ali ne i u Splitu. Riječ je o poznatoj marki makeup proizvoda koje su inspirirane različitim bojama, stilovima i makeup tradicijama.  
 Kako sam bila u potrazi za sjenilima odluka je pala na Bronx Single Slide Baked Shadow čije nijanse su prekrasne. Ova sjenila će vas odvesti u putovanje u svemir. Svako sjenilo nosi ime jednog planeta.


Kao što vidite na slici, radi se o pečenim mramornim sjenilima. Nijanse koje sam odabrala su tople, smeđe, bež, prljavo zelene i nježno narančaste nijanse. Kada ih gledam svakog posebno, podsjećaju me na sićušne slike rađene uljnom tehnikom. Predivno izgledaju.

Sjenila su pojedinačno pakirana u kartonske kutije od 2g. Ono što nisam znala pri kupnji ovih sjenila je da se ne mogu smjestiti u magnetsku paletu. Naime ova sjenila imaju svoju posebnu paletu koja se na žalost može kupiti samo na Ulta Beauty web stranici koja ne isporučuje proizvode za Hrvatsku. Ali, snašla sam se i udomila sam ih u Artdeco paletu koju sam imala kući.


Tekstura sjenila me pozitivno iznenadila. Sjenila nisu praškasta, nisu masna ali u cijelosti gledano aplikacija i kvaliteta ovih sjenila je odlična. Čak ne trebam prethodno staviti bazu na kapak jer su sjenila odlično pigmentirana. Na očima mi traju dok ih na večer ne skinem bez da se tijekom dana sakupljaju u pregibu kapka.  
Sjenila su shimmer-asta i odlično izgledaju kada se nose samostalno preko cijelog kapka. Naravno, da ih možete staviti nakon mat sjenila samo na pokretni dio kapka da svojim sjajnim česticama otvore cijelo oko.

Mars: zlatno žuta nijansa prošarana ljubičastom bojom




Jupiter: breskvasto- narančasta nijansa



Pluton: boja lješnjaka pomiješana sa smeđom nijansom




Moje zamjerke:
  • u web shopu nije u prodaji paleta namijenjena za smještaj refil sjenila
  • kod ovih mramornih sjenila uvijek dominira jedna nijansa dok se druge tek naziru u tragovima. Voljela bih kada bi se „sporedne“ nijanse više isticale

Bronx Single Slide Baked Shadow osim na navedenoj web lokaciji mogu se kupiti u dućanima u Osijeku i Zagrebu.
Cijena ovih sjenila je 29,90kn.

Jeste li koristili neki od Bronx proizvoda?
Podijelite sa mnom svoja iskustva!







2 komentara