utorak, 18. travnja 2017.

BOCASSY: Max Moisturizer Protection & Hydratation dnevna krema

Hidratacija je jedan od najvažnijih koraka u njezi kože. Bez obzira kakav tip kože imate morate pronaći  svoju odgovarajuću hidratantnu kremu.
U važnost redovite hidratacije dobro sam se uvjerila ove zime kada mi je koža bila jako dehidrirana. Tada mi je lice bilo u jako lošem stanju: pojavilo se ljuštenje u predjelu nosa, nakon umivanja me lice zatezalo, „podstanari“ na licu su poludjeli.


U zadnje vrijeme vas zasipam postovima o hidratantnim kremama, pa evo još jedne takve recenzije Bocassy Max Moisturizer dnevne kreme. 






Bocassy proizvode jako volim, isprobala sam sve njihove proizvode, a recenzije možete pročitati ovdje, ovdje i ovdje.

Max Moisturizer dnevna krema je na tržište izašla u jesen 2016. godine. Odmah se izdvojila svojom ambalažom od ostalih Bocassy proizvoda.
Krema je pakirana u bijelu kartonsku kutiju (dok ostali proizvodi imaju bordo pakiranje) u kojoj se nalazi staklena posuda sa 50ml proizvoda.


Riječ proizvođača:
Max Moisturizer formula za zaštitu i obnovu kože dolazi i potpuno prirodnom sastavu, u blagoj formuli pogodnoj čak i za one s najosjetljivijom kožom, njegujući i obnavljajući zaštitni, lipidni sloj kože. Dokazano utječe, ubrzava i znatno smanjuje trans-epidermalni gubitak vode kod kože s oštećenjima te tako pokazuje znatan i ubrzan oporavak u usporedbi sa prirodnom sposobnošću kože za oporavak. Utječe na brže obnavljanje grube kože, pojačava oporavak, ojačava lipidnu barijeru, smanjuje trans-epidermalni gubitak vode te povećava razinu hidratacije u koži za 32% „

Sastav:

Svi sastojci ove kreme djeluju baš na hidrataciju i obnovu kože lica:
  • mliječni peptidi – imaju snažan anti-age učinak te regeneriraju suhu i iritiranu kožu
  • vitamin F – obnavlja lipidnu barijeru i održava razinu hidratizacije u koži
  • ulje avokada i neven – posjeduju osobine ovlaživača
  • kamilica – umiruje kožu
Bocassy Max Moisturizer dnevna krema ne sadrži parfem, agresivne aktivne sastojke te nikakva iritirajuće sastojke za kožu.


Moje mišljenje:
Odlična odlična, odlična.... hidratantna krema za mješovito/masnu kožu lica!
Tekstura kreme je konkretna, a opet dovoljno lagana i brzo upijajuća. Dok je utrljavam na licu krema kao da prelazi u neku vodenu teksturu...ne znam kako vam to objasniti...nema težine, krema kao da vam se rastapa pod prstima. Nešto predivno za nas kojima je koža mješovito/masna. 




 Odmah nakon korištenja osjetila sam olakšanje na licu u smislu da je momentalno prestalo zatezanje kože. Redovitim korištenjem koža lica postaje vidljivo nahranjena, meka na dodir bez isušenih područja.
Ja sam ovu kremu koristila u večernjoj njezi nakon Vichy Idealia Night Peelinga (recenzija), a već neko vrijeme je koristim nakon AlphaH Liquid Gold tretmana sa AHA kiselinom. 
 Krema ne sadrži spf zaštitu ( po meni je to jedina njena mana!), pa se može koristiti u noćnoj njezi. 
Za masnu kožu krema bi bila dobra isključivo za noćnu hidratizaciju, dok bi suhoj koži lica bila prelagana (trebalo bi prethodno staviti serum).

 Bocassy Max Moisturizer dnevnu kremu možete kupiti u DM-u po cijeni od 149,90kn.

PR proizvod

Jeste li koristili neki Bocassy proizvod?
Kakvi su vaši dojmovi?
Koja je vama najdraža hidratacijska krema?

Broj komentara: 10

  1. Ovo je presavršena krema, spasila me prošlo ljeto ali šok mi je bio miris, tek nakon nekoliko tjedana se naviknula na njega...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni općenito mirisi ne smetaju, ali miris ove kreme mi je čak ugodan. Znam da smo sve različite....

      Izbriši
  2. Ispast ce da reklamiram ali Nuxe nudi odlicnu hidrataciju. Tribala bi probat

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samo ti predlaži, ja volim isprobati nove proizvode! reci mi točno kako se krema zove?

      Izbriši
  3. Jako mi se dopada kako ti sve lepo detaljno napises i objasnis :) Slike su fantasticne! ODlican post#Samokazem

    OdgovoriIzbriši
  4. Recenzija kao naručena. Ovo varljivo proljeće izluđuje i mene i moju kožu, od 10-tak isprobanih kremica nijedna mi nije dostatna, masnoća izbija iz kože a istovremeno me koža zateže do granice boli. Koristim kao podlogu kremama već Bocassy anti-age serum, koji sam kupila po tvojoj preporuci ali potrebna mi je neka bogatija krema. Baš ću isprobati ovu kremu, nadam se da će mi pomoći da se osjećam ugodnije u svojoj koži.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme draga Mare, barem kod mene na postu imaš hrpu dobrih hidratantnih krema! Cijelu zimu pišem samo o njima :)
      Meni je isto najvažnije da krema nije masna jer mi onda lice poludi

      Izbriši
  5. Trenutno je koristim, zadovoljna sam. Lagana, hidratantna i brzo se upija, samo mi je miris malo čudnjikav. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Imala sam njihovu kremu (gelaste teksture i neke bez boje) koja je trebala biti hidratantna,ali me je jako razocarala-ostavlja ljepljivi film i nije dobra podloga za sminku i imala je neki cudan miris (a ja nisam osjetljiva na prirodne mirise,ali ovo je bilo bas lose)....Ova tvoja kremica mi puno bolje zvuci i probat cu ju. Preporucam ti Dermalogicu Active moist-cista hidratacija i stvarno super podloga za sve

    OdgovoriIzbriši