srijeda, 5. listopada 2016.

Wet n Wild Lash-o-Matic 3D Fiber Lash Mascara

U životu sam koristila puno maskara za oči različitih proizvođača, ali sa ovakvom maskarom se još nikada nisam susrela! Ovo je novi Wet n Wild proizvod koji se od nedavno može pronaći kod nas u DM dućanima.
U kartonskoj kutiji dobijete dva proizvoda: klasičnu maskaru za oči i fiber maskaru.

Maskara za oči dolazi u crnoj tubi sa pink natpisom. Boja maskare je crna, a četkica je standardna. Lijepo se prilagođava trepavicama i dobro obuhvaća svaku trepavicu.


U drugoj, bijeloj tubi dolazi fiber maskara. Njena četkica na sebi ima bijela vlakna i izgleda dosta čudno. Kada sam prvi put otvorila ovu maskaru mislila sam da s njom nešto nije u redu jer izgleda sasušeno. Na držaču se gusto nalaze bijela vlakna i sve mi izgleda kao kada se na četkicu od maskare stavi pamuk. 


Naravno, to je bila samo moja neupućenost u ovakav tip maskare! Koliko god mislili da sve znate, neke stvari vas uvijek iznenade!

Sada kada sam vam opisala svoje prve dojmove  o Lash-o-Matic 3D Fiber Lash maskari za oči, reći ću vam da kod svakog proizvoda treba pogledati poleđinu pakiranja i sve će vam biti puno jasnije!

Pogledajte prvo kako izgledaju moje prirodne trepavice. One su svijetle, rijetke i kratke.Na poleđini pakiranja je uputa za uporabu ove dvije maskare, a uputa kaže sljedeće:
 • prvo nanesite jedan sloj 3D maskare od korijena prema vrhu trepavica
 • dok je maskara još mokra stavite fiber maskaru i vlakna lijepo rasporedite po svim trepavicama. Možete lagano i prstima popraviti vlakna na trepavicama. Ovo radite pažljivo i pazite da vam vlakno ne upadne u oko

 • pričekajte nekoliko sekundi i stavite drugi sloj 3D maskare. Vodite računa da sa njom prijeđete po svakoj trepavici kako bijela vlakna ne bi bila vidljiva

Kakav je rezultat?
Fenomenalan! Ugodno sam se iznenadila koliko moje trepavice izgledaju veće i gušće! Moje mišljenje:
Lash-o-Matic 3D Fiber Lash maskara za oči je odlična zamjena za umjetne trepavice.
Naravno, umjetne trepavice su i dalje nezamjenjive za večernji izlazak ili za neku svečanu priliku. Ali tko ima volje za dnevni look stavljati umjetne trepavice?
Tu će vam odlično doći Lash-o-Matic 3D Fiber Lash maskara za oči.
Fiber četkica jako dobro popuni trepavice, tako da kada nakon nje stavite 3D maskaru stvarno vidite gušće i duže trepavice.
Ovaj postupak nisam koristila za trepavice na donjem kapku.
Sam postupak možete ponoviti više puta za vidljiviji učinak.
Kada bih morala navesti neku manu Lash-o-Matic 3D Fiber Lash maskare za oči to bi bilo da kada oko gledate iz blizine sve izgleda dosta neuredno....imam osjećaj da bih trepavice morala počešljati. Vjerujem da se praksom to može usavršiti.
Cijena Wet n Wild Lash-o-Matic 3D Fiber Lash maskare je 75,90kn.

PR proizvod

Jeste li koristili ovu maskaru za oči?Broj komentara: 9

 1. ja imam prilično duge trepavice i sa bilo kojom maskarom dobro izgledaju..
  a kako bi tek s ovom izgledale?
  :D
  morat ću probati!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ajme, zavidim ti na dugim trepkama! Ne treba ti ova maskara, imam u pripremi recenziju još jedne dobre drogerijske maskare, samo se strpi ;)

   Izbriši
  2. Nema frke.
   Mogu cekati.
   Pogotovo ako je rijec o odlicnoj maskari 😉

   Izbriši
 2. baš zanimljivo izgleda! podsjetila sam se videa kad je hudabeauty ovo radila s vatom. ova varijanta je daleko urednija i privlačnija :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nisam gledala taj video...totalno sam bila neupućena u ovakve maskare.

   Izbriši
  2. Nisam gledala taj video...totalno sam bila neupućena u ovakve maskare.

   Izbriši
 3. Super rezultat! Valjalo bi isprobati... :)

  OdgovoriIzbriši