utorak, 8. rujna 2015.

BOROTALCO ORIGINAL: Gel za tuširanje i dezodorans


Bortalco, kao brend, na tržištu se nalazi već više od 100 godina. Poznati su njihovi dezodoransi, tekući sapuni, puder i gelovi za tuširanje. Proizvodi su podijeljeni u četiri linije: Original, Invisible, White i Dry power.
Meni su najdraži proizvodi iz linije Original koje karkterizira intezivni, puderasti miris.

Borotalco Original dezodoransPakiranje je stakleno, mala, pupasta bočica (u roll-on obliku). Mliječno bijele je boje sa česticama mikrotalka. Kada ga nanesete osjeća se predivan puderasti miris. Miris se osjeća duže vrijeme i kada ga osjetim imam ugodan osjećaj svježine.

Što volim kod ovog dezodoransa:
 • ne ostavlja tragove na odjeći
 • ostavlja kožu suhom
 • dozvoljava koži da diše
 • sprječava dobro neugodan miris znoja
 • ne sadrži alkohol
 • dermatološki je testiran

Borotalco Original gel za tuširanje


Kada su gelovi za tuširanje u pitanju, imam ih kući cijelu kolekciju. Imam sreću da moja koža tijela nije osjetljiva niti sklona alergijama, pa gelove za tuširanje volim isprobavati.
Kada sam u DM-u vidjela Borotalco Original gel za tuširanje kupila sam ga bez razmišljanja, pogađate, zbog njegovor puderastog mirisa.
Pakiranje je plastično, dizajn je isti kao i kod dezodoransa. Dakle, bijela plastična bočica sa karakterističnim zelenim i crvenim detaljima.
Tekstura gela je gusta i kremasta. Gel je bijele boje. Lijepo se pjeni i ne treba ga puno prilikom tuširanja.Riječ je o proizvodu koji poštuje prirodni pH kože i koji je dermatološki testiran.
Jako je ugodan na koži, ne isušuje je već je ostavlja mekom i glatkom.
Miris je puderast, šteta što se na koži nakon tuširanja ne zadrži dugo.

Borotalco Original gel za tuširanje i dezodorans možete kupiti u DM-u, Bipi ili Kozmu. Cijena dezodoransa je 24,90kn za 50ml, a gela za tuširanje 16,90kn za 250ml proizvoda.

Volite li Borotaco proizvode?2 komentara

 1. Ovaj roll on nešto je najbolje od preparative ikada. Koristim ga već 2 godine i više me nijedan ne zanima.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Slažem se.....miris je neodoljiv, a tako nenapadan. zaštita od znojenja mu je odlična

   Izbriši