nedjelja, 6. rujna 2015.

KOZMETIČKI FAVORITI-kolovoz


Postala sam marljivija, pišem favorite za kolovoz, a tek je prošao prvi tjedan rujna! Nekako post o mjesečnim favoritima nikada ne uspijem objaviti na vrijeme....uvijek imam neku recenziju koja ima prioritet.





Da ne dužim previše, kolovoz je kao i ostatak ljeta bio sunčan, vruć i većinu vremena sam provodila na plaži. Nešto malo makeup-a sam koristila u drugoj polovici mjeseca kada sam počela raditi.

Stavljala sam minimum šminke na lice, tek onoliko kako bih izgledala pristojno na poslu.

L`Occitane en Provence BB kremu sam dobila od mame i bila sam oduševljena kada sam vidjela da mi je pogođena nijansa. Nijansa medium idealna je za ljeto, kada dobijem malo boje. Prekrivanje koje ova BB krema daje je srednje, a pohvalno je što mi krema nije izazvala nered na licu. Ispod ove BB kreme nisam koristila ništa, znači ovaj proizvod mi je pružao dovoljnu dnevnu hidrataciju lica. 

Catrice Defining Blush su rumenila koja danas već gotovo svaka žena koristi. Tekstura je fina, glatka, rumenilo nema shimmer i jako lijepo se blenda. Nijansa 040 Think Pink  je malo jača ružičasta nijansa, ali na preplanulom licu izgleda odlično. Rumenilo se lako nadograđuje i daje licu zdrav i svjež izgled.


Bourjois Rouge Edition ruževe jako volim i imam ih u nekoliko nijansi. Tekstura ovih ruževa je hidratantna i postojana. Nijansu 17 Rose Millesime sam recenzirala u ovom postu.


Ovog ljeta sam, vjerovali ili ne, prvi put kupila vodootpornu maskaru. Odabrala sam Essence Get Big Lashes koja obećava veći volumen trepavica. Kako se u narodu kaže „Obećanje ludom radovanje“....Maskara nije povećala volumen mojih trepavica, ali sa ostalim njenim svojstvima sam bila zadovoljna. Četkica je dobra i lijepo obuhvaća sve trepavice, maskara se ne preslikava  na kapke i odlično je podnosila znoj na mom licu. 


Što se tiče parfema koristila sam Shiseido Energizing Fragnance eau aromatique. Ovo je više toaletna vodica osvježavajućeg mirisa koji se dugo zadržava na koži. Više detalja o parfemu ubrzo u posebnoj recenziji koju on svakako zaslužuje.

Od proizvoda za njegu tijela, cijelo ljeto sam koristila suha ulja. U kolovozu je na red došao Olival sa svojim Čarobnim zlatnim uljem. Moje dojmove o ovom ulju sam napisala u recenciji.

Ovo bi bila moja odabrana ekipa kozmetičkih proizvoda koje sam najviše koristila u kolovozu.
Imamo li nekog zajedničkog favorita?
Koje ste vi beauty proizvode vi najčešće koristili proteklog mjeseca?


Broj komentara: 6

  1. Dopada mi se karmin, nijansa izgleda prelepo. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Catrice rumenila obožavam, a moram si kupiti i koji Bourjois rouge edition, već imam nekoliko nijansi na piku :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Obožavam ove bourjois ruževe i imam par nijansi. Voljela bi čitati recenziju ove bb kreme :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Definitivno moram nabaviti barem jedan Bourjois ruž iz ovakve kolekcije :D Čini se da ih svi vole :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ruž predivno izgleda, a maskaru sam probala i meni je dobra :)

    OdgovoriIzbriši