ponedjeljak, 31. kolovoza 2015.

Wet `n Wild proizvodi-prvi dojmovi


Vjerujem da svi volite američki drogerijski brend Wet n Wild! Dobri proizvodi i pristupačne cijene je ono što nas žene odmah privuče.
Nedavno sam dobila neke njihove proizvode pa svoje dojmove ovim putem želim podijeliti s vama.




Ruž za usne Ravin` Rasin


Ruž dolazi u plastičnoj ambalaži sa prozirnim poklopcem, tako da odmah možete vidjeti boju ruža. Moram napomenuti da je ruž originalno zapakiran u celofan, tako da znate da ste prvi koji koristite ruž. Ambalaža je dosta jeftina, a sam ruž ne ulazi cijeli u crni dio plastike, pa vam je potrebna preciznost kada stavljate poklopac.


Tekstura ruža je dosta tvrda, ali se lako nanosi i ne isušuje usne. Pigmentacija ruža je odlična. Nijansa Ravin` Rasin je prava jesenska, tamno ljubičasta. Postojanost mu je odlična, na mojim usnama je preživio piće i manje zalogaje hrane.
Ruž dolazi u količini od 3,3g po cijeni od 23kn.




Mega Slicks sjajilo za usne- nijansa E578 Sinless


Sjajilo je lagane teksture, dobro se drži na usnama, ne isušuje ih. 


Ima dosta jak i slatkast miris. Nijansa E578 Sinless je hladno ružičasta, koja meni nikako ne pristaje.


Cijena sjajila je negdje oko 30kn.




Coloricon mono sjenilo- nijansa E3061 Unchained


Sjenilo je pakirano u plastičnu kutijicu koja se čvrsto zatvara. Na kutiji se nalazi zaštitna naljepnica, tako da odmah znate je li ga netko isprobao u dućanu.
Nijansa sjenila je hladno siva sa malo shimmer-a u sebi. 



Pigmentacija je odlična, čak i bez prethodnog nanošenja baze. Zapravo, sada kada mi je ten taman, više mi se sviđa koristiti ga bez baze.
Količina sjenila u pakiranju je 1,7g  a cijena je 18,90kn.



Coverall liquid concealer wand- nijansa E812A Light


Radi se o tekućem korektoru koji je pakiran u tubi sa aplikatorom. Pakiranje mi se jako sviđa, jer pomoću aplikatora nanesem točkasto korektor na podočnjake, a onda ga lagano prstima utapkam. Korektor je čvrsto zapakiran u foliju i na tome sve pohvale


Tekstura je kremasta (iako u nazivu stoji „tekući“) i glatka. 


Pigmentacija mu je pristojna. Tko nema izražene podočnjake, korektor bi mu pružio dobru pokrivenost. Kako ja imam jako izražene podočnjake, treba mi neki „jači“ korektor.
Primijetila sam da je prije stavljanje ovog korektora potrebno dobro hidratizirati okoloočno područje jer inače korektor se lijepo neće stopiti sa kožom.
Miris korektora je u početku naglašen, nekako umjetan, ali srećom, brzo nestane.
Što se tiče nijanse E812A Light odgovara mi, jer inače koristim svjetlije korektore.
Cijena ovog tekućeg korektora je oko 35kn.


Coverall coverstick-nijansa E801 Light


Ovo je korektor u obliku stika. Pakiranje je plastično, u obliku ruža i čvrsto omotano zaštitnom folijom. 


Tekstura je kruta i gusta. Korektor se dosta teško nanosi na osjetljivi predio oko očiju, tako da je po meni, bolje ga koristiti za pokrivanje manjih nepravilnosti na drugim djelovima lica. Razmišljala sam da bi osobama koje imaju masno okoloočno područje mogao čak i odgovarati kao korektor za podočnjake.
Cijena ovog korektora je oko 14kn.



PR proizvod

Koristite li Wet `n Wild proizvode?
Koji vam je njihov proizvod najdraži?








Broj komentara: 18

  1. Bas sam jucer kupila Wet n Wild trio u Dmu. Baš se veselim isprobati ga. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ruž izgleda savršeno, baš prava jesenska nijansa. Inače su mi najdraža sjenila od Wet'n'Wilda imam paletu Comfort Zone i mogu reći da često posežem za njom :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam još ništa njihovo probala, ali njihove ruževe već dugo gledam i otkad sam vidjela da su Fleur i Anna u videu upotrijebile njihov ruž u nijansi Cherry Picking na listi mi je :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam kako izgleda ta nijansa ruža, ali ruževi su im stvarno dobri

      Izbriši
  4. Što se tiče ovo korektora u sticku - mislim da nitko nema masno okoloočno. Samo ako ga namažeš prvo s okol. kremom ili gelom i preko korektor. Ja imam masnu kožu ali suho okoloočno. Ako je korektor suh a presvijetao ti je možeš ga koristiti za posvjetljivanje dijelova lica ili za prištiće i preko njega staviti taman puder u kamenu ili bronzer da se ne kuži.
    A što se tiče ovog tekućeg korektora, ako imaš jake podočnjake a suho okol. područje, onda radije koristiš hidratantije korektores manjom ili srednjom pokrivnom moći, kao ja. :)
    Bitnije da se se korektor ne uvlači u pore i bore i ne izgleda ružno na licu, nego koliko će pokriti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Napisala sam da je tekući korektor najbolje koristiti nakon što se okoloočno područje dobro hidratizira

      Izbriši
  5. Volim WnW proizvode :D Probala sam ruževe, sjenila, rumenilo i lakove za nokte i sa svime sam bila zadovoljna. Kod ruževa mi je jedino žao što je ambalaža jako loša pa se bojim da će mi se otvoriti u torbici. Ova ljubičanstvena nijansa mi je predivna i jako lijepo ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, na ambalaži ruževa bi svakako morali poraditi. Meni ide na živce što ruževi ne ulaze potpuno u crnu tubicu, pa se uvijek bojim da ću ga oštetiti prilikom otvaranja i zatvaranja

      Izbriši
  6. Najvise mi se svidjeo ruz, divna je nijansa, prelijepa :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš volim Wnw ruževe, al me ambalaža jako živcira. Ako ne pazim onda u žurbi mogu lako okrhnuti rub ruža, baš bi voljela da ne strši van :/

    OdgovoriIzbriši
  8. Ruz je prelep, najvise mi se dopada, ali i senka izgleda odlicno. :)

    OdgovoriIzbriši