srijeda, 28. siječnja 2015.

EMPTY #2



 Prošlo je već dugo od kada sam objavila post ove vrste. Proizvoda je puno, pa ih ne stignem brzo potrošiti!
Za ovaj put, skupila sam jednu hrpicu preparativne kozmetike, a našlo se tu i ponešto dekorative.

Da ne dužim sa uvodom, idemo vidjeti što sam ja to sve u zadnje vrijeme potrošila!







„Tuširalice“ se kod mene najbrže troše.
Izdvojila bih Nivea gel za tuširanje sa mirisom naranče koji obožavam i uvijek ponovo mu se vraćam. Kremast, hidratantan, predivnog mirisa...jednostavno ga obožavam!
O Oh So Heavently gelu za tuširanje sam pisala u ovom postu.
Balea gel za tuširanje sa mirisom limete me ugodno iznenadio!
Yves Rocher gelove za tuširanje obožavam, ovaj je bio sa medom.


Ovdje je jedan gel za tuširanje zalutao! Riječ je o odličnom Afrodita gelu za tuširanje sa jojoba uljem koji zaslužuje posebnu recenziju.
Nivea Body Losion Firming me nije oduševio, ali zato ljeti volim koristiti Nivea Express Hydration losion koji se jako brzo upija i dobro hidratizira kožu.



O maski za kosu Bio Control sam pisala u ovom postu.
Garier Ultra Doux šamponi za kosu su dobri za moje osjetljivo vlasište, posebno ovaj sa aloa verom.


 Nikel gel za umivanje je odličan, a njegovu recenziju možete pročitati ovdje.
Balea dvofazni odstranjivač šminke sa očiju se pokazao kao jako dobar. Temeljito i lako skida šminku sa očiju, ne iritira oči i sigurno ću ga opet kupiti.
Bioderma Sensibio DS+ je linija namijena nadraženoj koži sklonoj perutanju. gel za umivanje i kremu za lice sam koristila u periodu kada je kod mene „poludio“ seboreički dermatitis. Ovi proizvodi sadrže odabrane sastojke koji djeluju na sve faktore seboreičkog dermatitisa. Krema djeluje blago antiseptički i smiruje nadraženu kožu. Nemasna je pa se može koristiti i za područje vlasišta. Odlična kombinacija proizvoda koju bih preporučila svima koji imaju iste probleme kao i ja.


Nivea rool-on dezodoransi su moji najdraži dezodoransi. Znam da im sastav nije „najzdraviji“, ali pružaju mi sigurnu zaštitu od neugodnih mirisa. Blagog su mirisa i ne izazivaju mi neželjene reakcije nakon depilacije.
Nuxe Contour des Yeux Prodigieux okoloočna krema djeluje protiv prijevremenog starenja kože oko očiju, te na podočnjake i natečenost očiju. Iako nije smanjila vidljivost mojih podočnjaka, ova krema lijepo hidratizira okoloočno područje. Spriječava li pojavu borica oko očiju, tek ću vidjeti!

L`Occitane Rose Aurore  toaletnu vodu volim koristiti ljeti. Odgovara mi nježan miris ruže. Više o ovoj toaletnoj vodi možete pročitati ovdje.
Artdeco korektor sa aplikatorom je jedan od boljih korektora koje sam koristila. lako se nanosi, ne ističe borice oko očiju, dobro prekriva podočnjake.
Evo i dva jako nekvalitetna kista! Evelin kist se doslovno raspao nakon svega par korištenja. Drugi kist je „no name“, kupila sam ga radi zgodnog pakiranja. To je ono kad hoćeš proći jeftino, a imati dobra kist! Nema veze, učim dok sam živa.

Eto, drage moje došle smo do proizvoda koje sam potrošila u zadnje vrijeme!
Jeste li vi koristile nešto od ovih proizvoda? 

Broj komentara: 16

  1. Volim ovakve postove. :-) Koristila sam Balein gel za tuširanje, njihove gelove većinom i koristim i sasvim su mi ok. Trenutno koristim Nivein rool on dezić, a i prije sam znala koristiti Niveine i stvarno sam zadovoljna njima jer pružaju dobru zaštitu. Imala sam i Garnier Ultra Doux šampon od lavande i dobar mi je bio, ništa posebno ali definitivno me nije razočarao.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti sviđa post, a vidim da volimo i iste proizvode

      Izbriši
  2. Delimo ljubav prema Happy Time tusiralici! Godinama joj se iznova vracam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako i ja....odlično njeguje kožu, a miris je opuštajući.....predivan

      Izbriši
  3. Bila si vredna baš :). Probala sam ovaj Nivea firming meni je super,ne mogu reći da radi nešto posebno ali prija koži,i pure and sensitive obožavam .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah.....nisam baš bila vrijedna, nego mi je trebalo dugo da sve slikam i napišem post!
      I meni je Nivea firming losion dobar, ali koliko ga hvale, očekivala sam da će nešto i uraditi!

      Izbriši
  4. S tvoje liste sam jedino koristila Yves Rocher gel za tuširanje i bio mi je odličan. A Nikel gel za umivanje mi nikako nije odgovarao :/. Voljela bih probati L`Occitane Rose Aurore, zvuči predivno :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žao mi je što ti Nikel gel nije odgovarao....ja nemam osjetljivu kožu lica, pa mi je većina gelova dobra ukoliko ne isušuju kožu.
      L`Occitane ima tri toaletne vode sa mirisom ruže, ali meni je ovaj najdraži

      Izbriši
  5. Nakupilo se stvarno dosta toga. :) Afrodita uljni gel za tuširanje koristim već neko vrijeme i oduševljena sam.

    OdgovoriIzbriši
  6. STvarno si dosta toga potrošila, bravo! Ja uskoro također planiram tipkati eptys post jer mi je vrećica već polako krcata :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Koristim ovu Nuxe kremu a to si u pravu, jeftini kistovi nikad nisu bili moja sreća :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neke cure imaju sreću pa kupe jeftine i dobre kistove....kod mene to nije tako!

      Izbriši
  8. Afroditin gel mi je stvarno odličan....a proizvoda se nakupilo jer nisam davno pisala post ove vrste

    OdgovoriIzbriši
  9. Moram i ja spomenuti Afroditin gel, to mi je jedan od najboljih koje sam isprobala! Prekrasno njeguje i miriše <3 Garier Ultra Doux od aloe vere sam imala dosta dugo i nikako ga potrošiti. Bio mi je ok, ali samo ok jer ne znam što se to dešava s mojim vlasištem. Koji god šampon da stavim na kosu, svrbi me i peruta se. Morat ću pribjeći medicinskima očito.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja isto imam velikih problema sa vlasištem! Probaj koristiti Natura Siberica šampon za osjetljivo vlasište, meni je pomogao. Ako otkriješ neki drugi šampon, molim te javi mi

    OdgovoriIzbriši