nedjelja, 27. studenoga 2022.

POKLONI ZA BOŽIĆ

Kupovina božićnih poklona zna biti jako stresna tako da izgubi svoju draž. Umjesto zadovoljstva što ćemo nama drage ljude obradovati, uzrujano jurimo po trgovinama u potrazi za poklonima.

Kako bi izbjegli nepotreban stres krenite u kupovinu već početkom prosinca. 

Evo ideja za poklone koje možete staviti ispod bora.


Pokloni za muškarca:

Muškarac i kozmetika? Nemojte misliti da je ne koriste, možda čak i vaše kremice uzimaju poskrivečki. Zato, evo prijedloga:



Profi Care električni HSM/R 3100 bežični/kabelski aparat za šišanje i brijanje je koristan potreban svakom muškarcu. Ovaj uređaj ima ergonomski oblik, promjenjive dodatke i podešavanje duljine na koju se šiša. 


Oral B Vitality 100 CrossAction White Box električna četkica za zube dignalizira optimalno vrijeme prabja zubiju i uklanja zubni plak. 


Ziaja Men poklon set za lice i tijelo sadrži pjenu za tuširanje, antiperspirant dezodorans i kremu za lice.

Zadig & Voltaide This is for Him toaletna voda odlično paše uz ženski parfem This is Her. uskalasi parfem sa svojoj boljom polovicom i uživajte u notama sočne vanilije, pikantne note papra i sandalovinu.

 

Notino Luxe Cpllection papuče su vizualno lijepe te udobne i mekane pri hodanju. 


Pokloni za  ženu:

Kvalitetna i mirišljava kozmetika idealan je poklon za ženu. Sigurna sam da ćete izabrati prikladan poklon na Notino web shopu jer je ponuda više nego dobra.


Remington Kreatin Protect AC8002 sušilo za kosu nalazi se u svačijoj kupaonici i koristi ga cijela obitelj. Remington sušilo za kosu omogućava brzo sušenje kose i lako oblikovanje frizure.

Weleda Skin Food poklon set za suhu kožu je namijenjen ženama sa suhom kožom lica i tijela. Tu su poznati inenzivni maslac (odlično hodrirati kožu tijela tijekom zime), univerzalna hranjiva biljna krema  (spas za suhu kožu lica) i  balzam za ispucale usne must have proizvod u svakoj kozmetičkoj torbici.

Alessi The Five Seasons Brr aroma difuzer s punjenjem -vlaženje zraka u prostoriji u kojoj se grije utiče na naše zdravlje. Zimi je zbog grijanja zrak suh a difuzori taj problem elegantno rješavaju. Brr je cvjetni miris sa notama mošusa, idealan za cossy atmosreru. 

Benefit Roller Express poklon set za oči sadrži Roller Lash maskaru za oči (vizualno produljuje i daje volumen trepavicama) i Roller Liner mini tekući eyeliner (odličan eyeliner za lagani dnevni i glamorozan noćni look).


Kaplica dobrog parfema odmah podigne raspoloženje i uljepša nam dan. Calvin Klein Euphoria poklon set sastoji se od kultne parfemske vode (cvjetno orjentalne note) parfumiranog mlijeka za tijelo (produžije miris parfema na tijelu).



Vichy Neovadiol Post-Manopause poklon set namijenjen je zreloj koži. U setu su noćna krema za lice, micelarna voda i Capital Soleil krema za zaštitnim faktorom.


Pokloni za djecu:

Djeca su nam uvijek u centru pažnje i želimo im pokloniti nešto korisno a opet ono čemu će se veseliti. Ustaljeni pokloni su razne igračke kojih ionako imaju puno. Zašto im ne bi za ovaj Božić poklonili nešto drugačije? Dječja kozmetika u zabavnim pakiranjima će posebno oduševiti djevojčice. 

L.O.L. Suprise Make-up poklon set obradovat će male šminkerice. L.O.L. Suprise ima prekrasne proizvode za djevojčice pa pogledajte za veći izbor poklona.

Chiladhome My first Bag Ping ruksak za djevočice-pogodan je za vrtić, izlet ili za pakiranje baby stvari. Načinjen je od vodootpornog materijala, prostran sa podesivim naramenicama.


Marvel Spiderman Toilet Bag Set u sklopu koje se dobije gel kupka za tijelo i balzam za usne.


Mustela Bebe Set je odličan poklon za bebe.
U setu su gel za kupanje, mokre maramice, zaštitna krema protiv pelenskog osipa i hidratantnu kremu za lice i tijelo. 
Svaki Mustela proizvod za djecu je dermatološki testiran i anti-alergen.




BabyOno Have Teether grickalica za zube-djeca su jako uznemirena i plačljiva kada ima rastu zubići. Tada su spas igračke za grickanje koje ima zaokupe pažnju i smanj bol desnih



GymBeam Hydrator TT boca za vodu prikladan je poklon za dječake koji se bave sportom ili za nošenje vode u školi.

 Pokloni za Božić su znak pažnje i ljubavi, znak da mislite na vama drage osobe. Zato ih pažljivo birajte iz svog doma i svu kupovinu napravite na Notino web shopu. 

PR post






















 

 






  

















Nema komentara