utorak, 15. studenoga 2022.

BLACK FRIDAY 2022 NA NOTINU

 

Svake godine sredinom studenog žene su u niskom startu. Novci su spremni, spisak željenih proizvoda isto i nestrpljivo čekamo da zvanično počne Black Friday.

Black Friday na Notinu počinje u petak, 21. studenog i traje do 27. studenog 2022. gidine.

U nastavku ću vam pokazati moju wish listu koju uvijek pišem jer mi je impulzivna kupovina velika mana i svakako je želim izbjeći.
Na ovoj wish listi ima dosta proizvoda i nadam se da ću si većinu njih priuštiti. 
 

Pa krenimo sa parfemima:

Armani Si Passione Intense edp je intenzivnija inačica sada već kultnog mirisa Si Passione. Ovo je cvjetno-drveni miris koji se otvara slatkim notama crnog ribizla. 

Viktor&Rolf Flowerbomb Ruby Orchid edp-orjentalno cvjetni miris s voćnim notama. Breskva i frezija su na vrhu mirisne piramide, a nakon nekoliko minuta na koži ostaje predivan miris burbon vanilije. Ovo je kompozicija nota koje volim nositi tijekom zime.

Makeup:

Trenutn je jako popularan balzam za usne Clinique Almost Lipstick u nijansi 06 Black Honey. Balzam je transparentan, prilagođava se boji usana, dok ricinusovo ulje i kandelila vosak odlično njeguju usne.


Bobbi Brown Pot Rouge For Lips & Cheeks kremasto rumenilo želim već dugo imati. Iako češće koristim praškasta rumenila čula sam toliko pohvala za njega da ga jedva čekam isprobati.

Skincare:

Kada je u pitanju njega lica, po glavi mi se mota hrpa proizvoda različitih brendova koje želim testirati. 
Najviše me naravno privalači Filorga čiji su proizvodi sniženi za 20%.
Njihova nova Global Repair krema namijenjena je zreloj koži i obećava revitalizaciju i dobru hidrataciju kože lica.


Filorga linija proizvoda Hydra Hyal se nedavno pojavila na našem tržištu. U sklopu nje nalaze se krema i serum. Između ta dva proizoda voljela bih prvo testirati serum.


Vichy Neovadol krema za lice dio je njihove anti-age linije namijenjene ženama u peri-menopauzi. Pored dnevne i noćne kreme linija je nedavno obogaćena i Neovadol Meno 5 Bi-Serumom. 

Volim istraživati korejske skincare brendove. Od nedavno mi je u fokusu Beauty of Joseon brend i njihov serum Glow Serum Propolis+Niacinamide. 

Nadam se da će na dobrom sniženju biti Babor Cleansing Enzyme Cleanser jer ovaj skincare brend još nisam imala priliku testirati.


Prošle godine sam prijateljici za Božić kupila Biotherm Blue Therapy Revitalizing dnevnu kremu a sada je želim kupiti sebi.



Sljedeće na popisu su mirisne svijeće. Zimi puno koristim mirisne svijeće koje osim što prostor obaviju prekrasnim mirisom daju mu hyggy ugođaj.
Meni dva najdraža brenda mirisnik svijeća: Yankee Candle i WoodWick.






Kao što vidite nisam baš skromna, ali u nekim godinama shvatiš da trebaš sebi kupiti ono najbolje od ponuđenog. 
Svakako budite u toku sa sniženjima i na vrijeme pripremite košaricu na Notino web shopu.

PR post

Radite li vi wish listu? Koje kozmetičke proizvode želite kupiti za Black Friday?








































 

1 komentar