petak, 23. rujna 2022.

CHANEL OMBRE PREMIERE KREMASTA SJENILA ZA OČI

 


Moja nova ljubav su kremasta sjenila za oči. Pospremila sam sve palete sa praškastim sjenilima na dnu ladice za neka buduća vremena.
Chanel Ombre Premier su prva HE kremasta sjenila koja sam kupila. Pročitala sam puno recenzija o njima i shvatila "da ih moram imati".
Sjenila su pakirana u staklenu posudu u kojoj se nalazi 4g proizvoda. Tu je i masivan crni čep sa logom brenda.
Možda vam se količina od 4g čini malo ali vjerujte jako dugo će vam trajati. 
Sjenila su na kapku neprozirna i odlično su pigmentirana. Imaju satenski završetak, diskretno se presijavaju na svjetlu pa ih koristim za svaki dan kao i za svečane prigode. 


Tekstura sjenila je suha, tvrda i to je ono što ih razlikuje od drugih kremastih sjenila koja sam koristila. Sjenila se lijepo stope s kapkom pa se mogu koristiti i bez baze za kapke. Mješavina ulja koja ulaze u njihovu formulu i toplina kapka omogućuje lako blendanje i lijep satenski završetak.
Kremasta sjenila se nanose isključivo sintetičkim kistom, a može i prstima. Kistom se postiže bolja pigmentacija, a prstom se puno lakše blendaju. Također zbog tvrđe teksture kist bolje skupi proizvod iz posude. Kod kremastih sjenila je važno malu količinu utapkati na kapak a onda je po potrebi nadograditi. Ako odmah krenete sa puno sjenila i vidite da ste pretjerali morate sve skinuti i početi ponovo. Nema popravka kao kod praškastih sjenila za oči.
Raspon nijansi je prekrasan i moderan. Volim sjenila neodređenih boja koje se na svjetlosti prelijevaju. Ipak za prvu kupovinu sam igrala na sigurno i uzela nijanse za koje sam sigurna da se dobro slažu sa mojim plavo-zelenim očima.



Nijanse koje imam su 814 Silver Pink i  810 Pourpre Profond.


Nijansa 810 Pourpre Profond je duboka, tamno crvena nijansa koja je odlično pigmentirana. Kod ove nijanse moram paziti da ne bih pretjerala sa količinom jer u supratnom na kapcima ne izgleda lijepo. Mala količina sjenila koja je dobro utapkana tj izblendana lijepo istakne boju mojih očiju.


Nijansa 814 Silver Pink je moj favorit. Ovo je taupe hladna nijansa, nešto između smeđe i ružičaste sa sitnim srebrnim shimmerom. Divno izgleda na kapcima, nije napadna, blago je svjetlucava iako tako ne izgleda na gornjoj slici. 

Chanel Ombre Premier kremasta sjenila su nevjerijatno dugotrajna na kapku. Ako ih stavim ujutro prije posla, do skidanja makeupa navečer ostaju na kapcima. Ne uvlače se u pregip kapka i ne gube intenzitet boje.
Kremasta sjenila su sve što sanja osoba koja nije vješta u radu s praškastim sjenilima i miješanjem nijansi (kao ja).
Ako ih još niste probali ne znate što propuštate. 




Nema komentara