utorak, 4. listopada 2022.

MAYBELLINE THE COLOSSAL CURL BOUNCE MASKARA ZA OČI

 


Maybelline je drogerijski brend sa ubjedljivo najvećom ponudom maskari za oči. Stalno izbacuju nove primjerke i postalo mi je teško sve to popratiti. Do sada mi je najdraža njihova maskara Lash Sensational Sky High (recenzija).
Maybelline The Colossal Curl Bounce maskaru za oči vidjela sam na jednom portalu i poželjela sam je odmah kupiti.
Imam riejtke, svijetle i kratke trepavice i teško mi je pronaći maskaru za oči koja će na njima odraditi dobar posao. Za svaki dan htjela bih da maskara moje trepavice vizualno produži i bar malo uvije. Nisu veliki zahtjevi ali malo koja drogerijska maskara ih može zadovoljiti.
Riječ proizvodđača:
"Ova maskara za oči trenutno vam daje velike, uvijene i volumiozne trepavice zahvaljujući našoj Curl `n` Bounce četkici i Memory Curlt formuli."


Dok većina maskara za oči ima crno pakiranje, The Colossal Curlt Bounce maskara za oči dolazi u razigranoj žuto-bijeloj plastičnoj tubi. Jako mi se sviđa pakiranje i sve pohvale proizvođaču. 
Formula maskare je taman kakvu volim, niti previše mokra niti previše suha. Sa mokrom teksturom mi je teško raditi jer kada maskaru nanosim na moje kratke trepavice nema šanse da ne umažem kapak. Takve maskare u principu ostavim par dana otvorene da se formula zgusne.
Kod maskare za oči, pored njene formule, jako je važna četkica.


Kod ove maskare četkica je zaobljena i ima kratke i rijetko postavljene dlačice. Ovako napravljena četkica može obuhvatiti i najkraće trepavice dok ih duboka crna boja maskare još više naglašava.



Moje mišljenje:
Koristim ovu maskaru za oči već skoro tri tjedna i svaki dan kada je stavljam očekujem da će se dogoditi čudo. Međutim, čuda se rijetko događaju. 
Maybelline The Colossal Curlt Bounce maskara za oči vam se neće razmazati tijekom dana, njena najveća trajnost na mojim trepavicama bila je deset sati. Lako se skida uljem za čišćenje makeupa ili micelarnom otopinom. Aplikacija maskare je jednostavna. Ova mala zaobljena četkica obuhvati sve trepavice i lijepo ih razdvoji. Kada se osuši maskara se na trepavicama ne gruda jer četkica za sobom povuče optimalnu količinu proizvoda. 
Ova maskara je kvalitetna, ali...taj "ali" stoji između mene i ove maskare za oči. Naime, maskara nije ispunila moja očekivanja. 
Već sam naglasila kako imam problematične trepavice ali maskara i služi tome da ih istakne. Sretnicama koje imaju prirodno velike i uvijene trepavice svaka maskara za oči je dobra.
Maybelline The Colossal Curlt Bounce maskara za oči, kada je tek nanesem, donekle uvije trepavice dok ih crna boja maskare istakne. Daleko je to od lijepih voluminoznoh trepavica, ali ja sam i s tim zadovoljna. Međutim već nakon pola sata trepavice "padnu" i opet postanu nevidljive. Pokušavala sam okretati četkicu, stavljati dva pa čak i tri sloja maskare, ali efekt je uvijek isti. 
Imam jednu drogerijsku i dvije HE maskare koje me nikada nisu iznevjerile.
 Maybelline The Colossal Curlt Bounce maskarom za oči nisam zadovoljna.
To je moje subjektivno mišljenje tj ne znači da vam ona vama neće odgovarati.

Maskara je dostupna na Notino web shopu.

PR post

Koja je maskara za oči najdraža?
Što mislite o Maybelline maskarama za oči?















1 komentar

  1. Još jedna recenzija koja potvrđuje sve što sam do sada o njoj pročitala, koga god znam da ju je isprobao nitko nije zadovoljan efektom :/

    OdgovoriIzbriši