utorak, 14. prosinca 2021.

BOŽIĆNI POKLONI ZA MUŠKARCE-MOJ PRIJEDLOG

 



Bliže nam se blagdani pa tako i moji postovi idu u tom smjeru. 

Što kupiti muškarcu za Božić? Čini mi se da je puno teže odabrati poklon za muškarca nego za ženu. 

Osim uobičajenih gadgeta, sata ili odjeće kozmetika može biti odličan poklon za muškarca. Iako je uvrijeđeno mišljenje da su kozmetički proizvodi namijenjeni samo ženama, muškarci vole kozmetiku "ma koliko oni šutjeli o tome".

Zbog trenutne situacije sa covidom puno je sigurnije kupovati online iz udobnosti svog toma nego šetati po shopping centrima. 

Na Notino web shopu imate veliki izbor različitih proizvoda koji se mogu svrstati pod pojam "pokloni za muškarce".

Što od kozmetike odabrati kao poklon? 

 Najpopularniji a i najisplativiji su poklon setovi, a njihov izbor na Notino web shopu je velik.

Biotherm Aquasorce poklon set sadrži proizvode koji će svi koristiti u dnevnoj higijeni: hidratantna gel krema, Biosource pjena za čišćenje, Life Plakton krema za oči i Life Plakton zaštitni obnavljajući serum. 


Još jedan poklon set sa kojim nećete pogriješiti je Dove Men+Care set sa Exrea Fresh gelom za tuširanje i Extra Fresh antiperspirantom u spreju.


Svakom muškarcu će dobro doći set za njegu brade ili brkova. Zato je Wet Shaving Set (brijač, posuda za brijanja, kozmetički kist za brijanje i sapun za brijanje) bravi odabir.

Druga varijanta je Wash Aqua Trim aparat za brijanje.



Svaka žena želi da njen muškarac lijepo miriše, a to je najlakše postići tako da mu same kupimo parfem. Evo koji su najbolji muški parfemi:



 Yves Sant Laurent Y nosi definiciju muževnosti. Ovim mirisom YSL predstavlja muškarca koji je ostvario sve svoje snove i hrabro korača ka novim izazovima. 



Hugo Boss BOSS The Scent Absolute je orijentalno začinski miris s kojim će te upoznati pravo značenje magnetske privlačnosti.


Chanel Bleu de Chanel je drvenasto aromatičan miris, nosiv svaki dan. Miris će vas zavesti nejvjerojatno svježim valom limunske kore, bergamota i metvice. 




Dior Sauvage je intenzivan, mek miris moćan u svojoj svježini. Glavni sastojci parfema su Kalabrijski bergamot obavijen notama vanilije i dima koji mirisu daju dodatnu dozu muževnosti.


Sve ove poklone možete kupiti na web shopu Notino.

PR post

Pišite mi u komentarima kako vam se sviđa moj prijedlog božićnih poklona za muškarce?


















 

1 komentar