ponedjeljak, 20. prosinca 2021.

POKLONI ZA ŽENE-LAST MINUTE SHOPPING

 


Neki ljudi o poklonima za Božić počinju razmišljati još u rujnu, a neki kao ja sve rade u zadnji čas. 
Ako ste poput mene i još uvijek niste odlučile što pokloniti mami, sestri, kćeri ili prijateljici nastavite čitati ovaj post jer vam donosim nekoliko zanimljivih ideja.
Najbolji pokloni za žene nalaze se u parfumerijama i na web shopovima koji prodaju kozmetiku. 
Počet ću sa poklon setovima jer mi se čini da je njihova ponuda ove godine raznovrsnija nego ikada.

Apivita je grčki brend priirodne preparativne kozmetike (puno sam na blogu pisala o njihovim proizvodima).
Wine Elixir Light Texture poklon set protiv bora sastoji se od Wine Elixir Lagane kreme od 50ml, Wine Elixir anti-age ulja za lica (10ml) i Clensing mlijeka za čišćenje lica (50ml).

Za zdrav, prirodni sjaj lica najzaslužniji su vitamin C i redovito korištenje kreme sa spf zaštitom. Sve to nalazi se u Clinique Fatique Fighters poklom setu.
Znači tu su Superdefense SPF 25 Fatigue krema protiv prvih znakova starenja u full size pakiranju od 50ml, Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C (8,5ml) i All About Clean 2-in-1 Cleansing+Exfoliating Jelly ekfolijacijski gel (30ml).

Darphin je francuski luksuzni kozmetički brend koji predstavlja spoj znanosti i pažljivo odabranih biljnih ekstrakta.
Intral poklon set za osjetljivu kožu lica sadrži Intral umirujući tonik (50ml), Intral Cleansing mlijeko za čišćenje makeupa (50ml), Intral dnevni serum (5ml) te Intral Smoothing kremu za lice (5ml).

Serum koji jako volim (recenzija) je Iunik Propolis Vitamin Synergy Serum. 
Njega možete naći u Iunik Propolis Vitamin setu. Pored seruma tu je još Noćna maska za regeneraciju kože (60ml).

Prelazimo na njegu tijela a tu sam vam izdvojila Baylis & Harding The Fuzzy Duck Woderland poklon set u kojemu se nalaze Osvježavajući gel za tuširanje (250ml), Baršunasta krema za tuširanje (250ml), Hidratantna krema za ruke (30ml) i mirisna svijeća (60g).

Ako odaberete Maroccan Oil set za tijelo i kosu dobit će te Tretman kuru za sve tipove kose (100ml) i Body gel za tuširanje sa arganovim uljem (250ml).

Sinonim za kvalitetnu hidrataciju su proizvodi brenda Cera-Ve.
U setu Moisturizers nalaze se proizvodi namijenjeni suhoj koži lica i tijela: Hidratantna krema za lice i tijelo (450g) i Hidratantna Emulzija za lice i tijelo (473ml).

Zimi su ruke suhe i oštećene uslijed hladnog vremena tako da kremu za ruke želimo imati uvijek sa sobom. 
L`Occitane My Floral Hand Cream Trio set sadrži tri kreme za ruke u pakiranju od 30ml: Rose Hand Cream, Cherry Blosoom Hand Cream i Neroli & Orchidee Hand Cream.


Poklon setovi su prilika za testiranje HE kozmetičkih brendova pa evo mog prijedloga.

Bobbi Brown Crushed Lip Duo set sastoji se od dva ruža ovog poznatog HE brenda: Crushed Lip Color hidratantni ruž za usne u nijansi Suzan Nude i Crushed Oil Infused Gloss hidratantno sjajilo za usne u nijansi Free Spirit.

Lancome Hypnose poklon setu su u svijetu poznata Hypnose dugotrajna maskara za volumen trepavica (nijansa Odstin 01), Bi-Facil dvofazni proizvod za skidanje šminke sa očiju i Advanced Genifique Yeux anti-age okoloočna krema.


Koja žena se neće obradovati kvalitetnom parfemu? Iako su tu ukusi različiti, izdvojila sam par zimskih trenutno popularnih parfema:

L`Interdit Intense edp je voćno-cvjetni parfem sa drvenastim notama.

Armani My Way Intense edp je nova verzija (meni puno draža) poznatog parfema My Way.

Lancome Idole Aura edp je cvjetni miris sa chypre notama. Baza od vanilije i mošusa čini ga pogodnim za hladno zimsko vrijeme.

Narciso Rodriquez Mustic Noire edp je interpretacija originalnog parfema For Her. Ovo je cvjetno-orjentalni miris sa mošusnim notama.


Na Notino web shopu postoji još jedna zanimljiva solucija pri kupovini parfema a to je graviranje parfema. 
Na parfem možete ugravitati ime osobe kojoj parfem poklanjate, inicijale, ljubavnu poruku...što god vi želite.
Na vama je da odaberete parfem ili neki drugi kozmetički proizvod pogodan za graviranje. Na stranici s proizvodom označite mogućnost "ugravirati vlastiti tekst".
Zatim u prikazano polje upišite svoj tekst i potvrdite ga. Ostaje još da dovršite narudžbu. Ovim jednostavnim postupkom poklon dobijete personalizirani parfem koji i nakon što se potroši ostaje kao lijepa uspomena.


PR Post


Nadam se da će vam moj prijedlog "poklona u zadnji tren" biti od pomoći. 
Zapamtite, poklon od srca je najbolji poklon.











 



 









 





Nema komentara