utorak, 16. studenoga 2021.

BLACK FRIDAY NA NOTINO WEB SHOPU

 


Uskoro nam je Black Friday i vjerujem da ste pripremili spisak proizvoda koje želite kupiti bez obzira radi li se o kozmetici, odjeći ili proizvodima za dom.
Black Friday ove godine je u petak, 26.11. 
Na notino.hr će Black Friday trajati cijeli tjedan, od ponedjeljka 22. studenog do nedjelje 28. studenog 2021, te ćete imati dovoljno vremena za izbor najbolje kozmetike i parfema po odličnim cijenama!

Black Friday je prilika da kupite proizvode koji su skuplji i koje sebi inače ne bi priuštili. Ja vam donosim pregled kozmetičkih proizvoda koje se isplati kupiti na sniženju.

Njega lica

Poznati REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic sada možete kupiti po pristupačnoj cijeni.

Estee Lauder ima odlične proizvode za njegu lica koji su cjenovno nepovoljni za većinu nas. Zato je set proizvoda Nightly Reset (Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex noćni serum protiv bora 7 ml + Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex regenerirajuća krema za oči protiv bora, oticanja i tamnih krugova 5 ml + Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate noćni obnavljajući koncentrat 5 ml + Advanced Night Micro Cleansing Foam pjena za čišćenje 30 ml) odlična prilika da isprobate najpopularnije EL proizvode za njegu lica.


Odličan set proizvoda za hidrataciju lica je Cliniaque Moisture Overload koji 
sadrži odličnu kremu za hidrataciju lica, hidratantnu noćnu masku i hidratantni gel za okoloočno područje.


Elizabeth Arden Advanced Ceramide Daily Youth Restorative Eye Serum u kapsulama sa ceramidima odličan je okoloočni serum .
Ovo je anti-age proizvod namijenjen svim tipovima kože i nema spf zaštitu. 


Njega tijela

Kada su proizvodi za njegu tijela u pitanju najviše volim L`Occitane proizvode iz linije  Amande. Moj prijedlog vama je Amande gel za tuširanje čiji miris jako dugo ostaje na koži.

Znam da puno vas voli Weleda proizvode, a jedan od popularnijih je Skin Food univerzalna hranjiva krema za suhu kožu.


Ne volim Ziaja proizvode za lice, ali proizvodi za njegu tijela su mi odlični. Trenutno koristim Cupuacu gel za tuširanje i piling za tijelo čiji mi miris baš odgovara u zimskom periodu.

L`Occitane set za njegu ruku sadrži hranjivo ulje za nokte, poznatu Shea Butter kremu za ruke i rašpicu za nokte.


Šminka


Guerlain Terraccota Original bronzer u kamenu 
proizvod je kojeg bi svaka ljubiteljica šminke trebala imati.

MAC Eye Shadow x 9 paleta sjenila je isto tako odličan prijedlog da počastite sami sebe.  


Guerlain Rose Aux Joues Tender Blush rumenilo možete kupiti poznato je po svojoj svilenkastoj i jako pigmentiranoj teksturi.

Ruž za usne koji jako volim je Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick. Predivna kremasta tekstura je jako ugodna na usnama. O ovom ružu bih vam mogla pisati hvalospjeve jer sam doslovno zaljubljena u njega i imam ga u puno nijansi.

 

  
Estee Lauder poklon set sadrži Sumptuous Extreme maskaru za oči, Advanced Night Repair serum za okoloočno područje i Pure Color Envy Repair Potion balzam za usne.


Parfemi

Armani Si Fiori parfemska voda mi je jako draga. Iako, kada su prafemi u pitanju, ukusi su različiti, vjerujem da će vam se parfem svidjeti.

Lancome La Vie Est Belle L`Eclat je kultni parfem i ovo je prilika da ga kupite po povoljnijoj cijeni.


Za Shiseido Zen parfemsku vodu ste sigurno čuli jer je mnogima omiljena. Ovaj jedinstveni cvjetni miris obogaćen je drvenim notama i notama jantara. 

Yves Saint Laurent Mon Paris parfemska voda idealna je za dnevno nošenje. Voćni, chypre parfem čiju bazu čine bijeli mošus, vanilija i pačuli idealan je za hladnije vrijeme.


Ima još puno proizvoda koje na Notino web shopu možete kupiti po odličnim cijenama, a ovo je bio moj osobni odabir.
Nadam se da sam vam pomogla u odabiru proizvoda koje će te kupiti za Black Friday.

PR post

Što ste od kozmetike planirali kupiti za black Friday?







 

















Nema komentara