srijeda, 1. prosinca 2021.

LANCOME LASH IDOLE MASKARA ZA OČI

 


Kako imam prirodno rijetke i ravne trepavice kupim skoro svaku maskaru koja se pojavi na tržištu. Prije tri mjeseca kupila sam  Lancome Lush Idole maskaru za oči, a moje iskustvo s ovom maskarom pročitajte u nastavku posta.

Lancome mi je jedan od dražih HE brendova i još nisam naišla na njihov proizvod koji mi ne odgovara.
Lash Idole maskara za oči dolazi u mat ljubičastoj tubi zaobljenih rubova te djeluje skupocjeno i elegantno. Maskara ima silikonsku zakrivljenu četkicu koja se sastoji od 360 mikrovlakana u 125 različitih veličina. Sviđa mi se oblik četkice jer lijepo sjedne u ruku te olakšava nanošenje maskare. 




Riječ proivođača:
"Lancome Lush Idole maskara za oči namijenjena je prvenstveno povećanju volumena trepavica. Formulirana je tako da se ne lijepi za trepavice, traje 24 sat i lako se uljanja sa očiju. "




Kod maskare za oči jako mi je važan oblik četkice. Više volim silikonske četkice jer mi je s njima općenito lakše raditi.
 Iako sam imala velike oči s godinama se kapci opuste i nije lako staviti maskaru  da bar malo ne uprljam okolno područje. Kod ove maskare nisam imala takvih problema. 
Čekinje se lagano sužavaju prema vrhu i omogućuju precizno nanošenje maskare. Budući je četkica zakrivljena obuhvati sve moje trepavice i ravnomjerno ih premaže te im daje lijep prirodan izgled. Tome doprinosi njena intenzivna crna boja. Uglavnom pri korištenju ove maskare nema nereda, grudica, presllikavanja a trepavice nisu teške i izgledaju prirodno.
Formula maskare nije premokra i obogaćena je ekstraktom bijelog čaja koji regenerira trepavice. 
Maskara dosta poveća volumen mojih trepavica, pa mi oči izgledaju veće i budnije. Već s prvim slojem moje trepavice izgledaju gušće i bolje definirane. Drugi sloj maskare nije potrebno stavljati za dnevno look.
Maskara na trepavicama ostaje jako dugo, sve dok je ne bih skinula. Nije vodootporna pa ju ulje za skidanje šminke lako otopi.

Moje mišljenje:
Lancome Lash Idole maskara za oči mi se jako svidjela jer je jedna od rijetkih koja trepavicama pruža veliki volumen bez da ih slijepi ili da na očima izgleda umjetno.
Ako i vi želite probati Lancome Lash Idole maskaru za oči, kupite je na Notino web shopu gjde je dostupno i travel pakiranje od 5ml.

PR post

Jeste li već koristili Lancome Lash Idole maskaru za oči?
Koja je vaša "to go" maskara za oči?






1 komentar

  1. Čula sam baš puno riječi hvale za nju inače više volim maskare sa četkicama koje nisu silikonske, ali ovu ću obavezno morati isprobati :)

    OdgovoriIzbriši