nedjelja, 29. studenoga 2020.

CHARLOTTE TILBURY: MATTE REVOLUTION LONG-LASTING LIPSTCK WALK OF SHAME

 

Kasnim sa recenzijom ovog ruža, budući da sam ga kupila na proljeće. Već sam pisala o Charlotte Tilbury ružu iz iste linije (recenzija) jer obožavam ove ruževe, a i u uvjetima kada nosimo masku long-lasting ruževi su must have.

CT Matte Revolution linija ruževa poznata je po svom hidratantno-mat završetku koji je jako ugodan na usnama.

Dakle, ovaj ruž pruža optimalnu hidrataciju usnama, a ima mat završetak koji neće osušiti usne, neće se uvući u pore usana niti ostaviti onaj ružan suhi trag na unutarnjem rubu usana. Imama jako puno mat ruževa različitih brendova i ovaj ruž bih po kvaliteti jedino usporedila sa Dior Diorific Matte ružom za usne kojeg imam u crvenoj nijansi Khol 751.
Razlika između CT Matte Revolution i Dior Diorific Matte ruža za usne je ta što Dior ruž možete kupiti u našim parfumerijama po cijeni od 300kn (online se teško može naći), dok CT ruževe možete kupiti jedino online po cijeni od 200kn.Nijansa Walk of Shame opisana je kao "mat ružičasto-bordo nijansa". To je prilično točno. To je tamnija, topla nijansa (puno tamnija u buletu nego na mojim usnama), a nanosi se ravnomjerno i neprozirno.Na mojim usnama, Walk of Shame je predivna nude nijansa koju često nosim i uklopiva je u sve makeup kombinacije.

Kako vam se sviđa nijansa ruža?  

2 komentara