petak, 1. svibnja 2020.

Pat McGrath Labs LUST: Mini Matte Trance Lipsticks in Skin Show


Ako pratite beauty novitete na Instagramu, onda znate da je ove zime vladala prava pomama za Pat McGrath ruževima za usne kojoj ni ja nisam odoljela. Naravno, tome su pridonijela i velika sniženja na njehoj službenoj stranici gdje ovaj hvaljeni ruž mogli kupiti za oko 80kn.
Pat MacGrath je poznata vizažistica koja se tim poslom bavi više od 20 godina. Stvorila je svoju liniju proizvoda vodeći se načelima "Opsesija. Inspiracija. Ovisnost".




Uvijek se vodim tima da je najbolji način za isprobati skupi proizvod kupiti ga u mini pakiranju, jer ako vam se proizvod ne svidi, nećete žaliti za bačenim novcem.
Pat McGrath Mini Matte Trance Lipsticks in Skin Show sadrži  tri najprodavanija ruža iz linije ruževa Matte Trance. Set sam platila oko 15USD što je povoljna cijena. Svaki ruž sadrži 1,2g proizvoda što nije puno, ali obzirom da puna veličina ruža ima 4g i cijenu od 38USD, računica je jasna.
Naravno da sam odmah pala na ambalažu ruževa jer ne mogu zamisliti ljepše pakiranje ruža za usne. Znam da ću ova pakiranja sačuvati i kada ruževe potrošim. Poseban touch pakiranju daje reljefni otisak usana u zlatnoj bolji. 


Mini set matte Trance sadrži dosta neutralne i svakodnevno nosive nijanse:



  • Flesh 3 je najtamnija nijansa sa dubokim crvenim podtonom
  • Omi je čokoladno smeđa nijansa
  • 1995 je topla smeđa nude nijansa
Nijanse ovih ruževa u prirodi su svjetlije tj. neutralnije nego kada njihove swatcheve pogledate na internetu. Ali to vam je rizik online kupovine.
Ruževi su odlično pigmentirani i bogati. Jednim prelazom preko usana otkriva se njihova puna boja i nije potrebno nanositi više slojeva.
Ruževe sam nosila tijekom zime kada su mi usne u najgorem stanju, često suhe i ispucale. Međutim, forlmula ruža je hidratantna, ne isušujuća i jako je ugodan osjećaj imati ih na usnama. 
Mat završnica vuče malo na velvet ruževe što mi se posebno sviđa. 
Jako dugo ostaju na usnama, preživjet će baš svaki obrok i piće. 



Moje mišljenje:
Pat McGrath je posao odličan posao kvalitetom ruževa, pakiranjem ali i cijelom prezentacijom ovog seta. Ruževi su definitivno vrijedni hype-a i opravdavaju svoju cijenu. 



Broj komentara: 6

  1. Potpuno se slažem sa tobom,bolje je prvo isprobati mini pakovanje,jer se ne retko dešava da HE proizvodi budu pravi promašaj.
    Drago mi je da si zadovoljna karminima.Super je što su hidrantni,a dugotrajni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako je, nisu više ni HE proizvodi što su nekada bili. Voljela bih da više HE brendova imaju putna pakiranja

      Izbriši
  2. Omi je jako lijepa nijansa. Bas mi se sviđa.

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivno izgledaju! Nisam znala da šalju za Hrvatsku. Mogla bi se i sama počastiti! 😄

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, šalju. Nastoj uhvatiti sniženje jer inače je ruž oko 280kn

      Izbriši