srijeda, 6. svibnja 2020.

Što pokloniti mami za Majčin dan?


Sve je čudno u ovo vrijeme korone...Ja svoju mamu koja živi samo 100 metara dalje od mene nisam vidjela već dva mjeseca. Suludo mi je pisati koliko mi nedostaje i koliko je jedva čekam vidjeti i zagrliti. Baš zato, ove godine mi Majčin dan znači više nego ikada prije.
U ovom postu donosim vam par kozmetičkih proizvoda za koje znam da bi moju mamu obradovali, a vama može poslužiti kao ideja što kupiti svojoj mami.


Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift krema za lice

biotherm_blue_therapy_red_algea_uplift_notino.hr
Biotherm je kvalitetan brend preparativne kozmetike čiji proizvodi na policama parfumerija odskaču svojim lijepim pakiranjima. Naravno da pakiranje u njezi kože ne znači puno, ali ako birate kremu za poklon, želite da i pakiranje bude lijepo. 
Biotherm Blue Therapy Red Algea Uplifting krema je namijenjena zreloj koži kojoj pruža intenzivan tretman i čini da koža lica bude napeta, a njena struktura čvršća. 
Crvene alge bogate su vitaminima, minearalima, aminokiselinama i štite kožu od slobodnih radikala. Njihovi proteini opskrbljuju kožu energijom i stvaraju zaštitu od isušivanja. Kako koža ne gubi vlagu, direktno se potiče stvaranje kolagena u koži, pa tako zajedno čine odličan anti-age sastojak.



Nuxe Huile Prodigieuse Florale suho ulje za lice i tijelo
nuxe_huile_prodigieuse_florale_notino.hr
Moja mama jako voli staru verziju Nuxe Prodigieuse suhoh ulja i znam da ga često koristi u njezi tijela. 

Nuxe Huile Prodigieuse Florale nastao je u suradnji Nuxe-a s poznatom francuskom tvrtkom Technicoflor kako bi se dobili što bolji sastojci za ovaj proizvod.
Koristeći moć 7 dragocjenih 100% biljnih ulja, Huile Prodigieuse Florale  ima potpuno isti sastav kao prva verzija suhoh ulja koja se pokazala odličnom u hidrataciji i obnavljanju kože lice i tijela.
Poseban miris ovog ulja potiče od magnolije, mošusa, grejpa, naranče, esencije limuna i kalbrijskog bergamuta. 

Calvin Klein Eternity eau de parfume

calvin_klein_eternity_notino
Ako se pitate od koga sam naslijedila strast prema parfemima, naravno, od mame. Iako nam se ukusi po pitanju parfema često ne slažu, jer ona je ipak "stara škola" koja ostaje vjerna svojim omiljanim parfemima godinama, obje volimo Eternity. 
Calvin Klein Eternity (Vječnost) izašao je na police parfumerija davne 1988.godine. Parfem je posvećen vječnim vrijednostima: ljubavi, obitelji i miru. 
Miris se otvara svježim citrusnim notama, nakon čega se osjeti miris ljubičice i đurđevka. Nota karanfila osjeti se u srcu parfema, a ovaj cvjetni buket leži na posteljici od sandalovine.
Na koži se miris zadrži dosta dugo, ali je također jedan od parfema koji ne mogu dugo kontinuirano koristiti. Treba proći određeno vrijeme da ga se zaželim i da onda ponovo uživam u njemu. Odličan je miris za ljeto, jer ima neku skrivenu svježinu koja se krije iza mirisa karanfila koji nekome može biti prilično naporan. 

PR post

Drage moje,
zapamtite da koji god poklon odabrale, pa čak i ako ne donesete pokon, vašoj mami je najdraži vaš zagrljaj. Uživajte sa svojom mamom, a ako ste i same mama želim vam sretan Majčin dan. 

Nema komentara