ponedjeljak, 30. ožujka 2020.

SKINTEGRA ATOMIC


Vrijeme je za recenziju još jednog Skintegra proizvoda. Ako želite pročitati recenzije ostalih Skintegra proizvoda KOJE SAM ISPROBALA, ostavit ću vam linkove OVDJE, OVDJE, OVDJE , OVDJE i OVDJE.
Znate da već dugo na večer prakticiram metodu dvostrukog čišćenja lica tzv. double cleansig. Za one koji nisu upućeni dvostuko čišćenje podrazumijeva da prvo uljem ili balzamon skinete sav makeup s lica, a zatim lice umijete gelom za umivanje. 



Atomic je Skintegrin pre-clense proizvod namijenjen svim tipovima kože lica, čak i osjetljvoj koži.  
Proizvod dolazi u pakiranju od 200ml sa pumpicom koja besprijekorno funkcionira.



Iako proizvođač Atomic opisuje kao "neuljno ulje", tekstura mu je uljna, srednje gusta i malo ga je teže utrljati na suho lice. Ali čim dodate malo vode, pravi je užitak nježno masirati lice ovim proizvodom pri čemu sav makeup sa lica nestaje. 


Najviše pažnje morate posvetiti trepavicama, jer se maskara najteže otapa. Zato lagano i strpljivo prstima prođite po trepavicama više puta i osjetiti će te kako one postaju meke jer je Atomic otopio maskaru sa njih. 
Potom dodajte još malo vode, tek toliko dok ne dobijete mliječnu emulziju, i nastavite masažu lica. Trajanje cijelog postupka ovisi koliko makeupa imate na licu i je li on vodootporan. U svakom slučaju, nema tog makeupa kojeg Atomic neće skinuti sa lica. Slijedi umivanje mlakom vodom kako bi sa lica uklonili ostatke ovog ulja. U drugogm koraku čišćenja, umijte lice gelom za umivanje čija formula najbolje odgovara vašem tipu kože.

Sastav:

Atomic, za razliku od drugih uljnih čistača, baziran je na izuzetno stabilnim kapriličnim trigliceridima koji su sigurni i neće iritirati kožu lica.
Također, Atomic je dodatno obogaćen koži srodnim komponentama - ceramidnim prekursorima koji u koži reguliraju proizvodnju ceramida.
U sastavu ovog čistača još se nalaze bisabolol,skvalan i antioksidativni ekstrakti magnolije, ružmarina i šipka koji zajedno ublažavaju upalne procese. 
Proizvod ne sadrži SLA, SLES, parabene i ostale iritanse. 



Moje mišljenje:
Isprobala sam puno pre-clense proizvoda u obliku ulja i u obliku balzama. Mogu vam sa sigurnošću potvrditi da Atomic stoji uz bok puno skupljim proizvodima ovog tipa. Ono što mi je jako bitno, korištenje ovog proizvoda nije mi izazvalo nikakav nered na licu.
Ako niste probali ovaj proizvod, predlažem da iskoristite vrijeme izolacije i Atomic kupite on line u nekom web shopu.
Cijena proizvoda je oko 150kn. 

Kako vi uklanjate šminku sa lica? Koristite li dvostruku metodu čišćenja lica?

3 komentara

  1. Ciao :) Ja koristim micelarnu i gel/pjenu, ulja su mi draga za sve osim čiščenja :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim koristiti ulja za skidanje šminke. Hvala na recenziji! Odličan post! 💞

    www.livinglikev.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Stavljam na wish listu definitivno! Volim ulja za čišćenje, trenutačno imam japansko ulje DHC koje mi je pri kraju i baš mi je drago.

    OdgovoriIzbriši