nedjelja, 24. studenoga 2019.

MAC PRO LONGWEAR KOREKTOR

mac_pro_longwear_korektor-notino.hr

Na mom blogu ima najviše recenzija korektora...stalno ih kupujem nadajući se da ću konačno pronaći ovaj "pravi". E, pa mislim da je potragi došao kraj.


MAC Pro Longwear korektor je već godinama hvaljen od strane mnogih poznatih vizažista. Zašto ga ranije nisam kupila ne znam...valjda je tako moralo biti. 
Što tražim od korektora?
Imam srednje izražene podočnjake od kada znam za sebe, dakle to nema veze sa malom količinom sna. Koristila sam različite okoloočne kreme koje su trebale podočnjake učiniti manje vidljivima, ali nisam primijetila poboljšanje.
Ne volim teške i suhe teksture korektora pogotovo sada kada oko očiju imam vidljive sitne borice. 
Znači, za mene je dobar onaj korektor koji je lagane teksture, ne uvlači se u borice (ili se minimalno uvlači) i pruža dobru pokrivenost.

mac_pro_longwear_korektor_notino.hr

MAC Pro Longwear korektor dolazi u staklenoj bočici i sadrži 6ml proizvoda što je meni trajalo skoro 5 mjeseci uz svakodnevno korištenje. Bočica ima pumpicu za doziranje koja propušta veću količinu proizvoda nego mi je potrebna. Žao mi je bacati proizvod, ali nisam još našla pravi način za doziranje. Ako pumpicu laganije stisnem, proizvod uopće ne izlazi. Ovo bi bila moja jedina ali ne i mala zamjerka ovom proizvodu.


mac_pro_longwear-korektor-notino.hr

Nijansa korektora koju sam imala je NW30. Ova nijansa se na prvu čini dosta tamna jer mi MAC-ov puder odgovara u nijansi NC25, ali da sam uzela svjetliju nijansu ne bi bilo dobro. Kada sam kupila korektor još sam imala tamniji ten od ljeta, ali nijansa mi je odgovarala sve do prije 10-tak dana kada sam ga potrošila. Tu moram još nešto napomenuti. U boci je ostala količina proizvoda za sigurno 2-3 korištenja, ali pumpica ga više nije "hvatala" i nisam ga mogla iskoristiti. Sve su ovo sitnice, ali kada je proizvod skup, ja gledam svaku sitnicu.


mac_pro_longwear_korektor-notino.hr

Tekstura korektora je gusta, ali nije suha niti teška. Ja par točkica prstom rasporedim na područje ispod oka i na unutrašnji kut oka, uz nos. Nikada nemojte korektor stavljati uz rub donjeg kapka oka jer riskirate infekciju oka, a i kada korektor blendate do ruba donjeg kapka to ne izgleda prirodno niti lijepo.


mac_pro_longwear-korektor-notino.hr

Korektor uvijek blendam mokrom spužvicom i tako dobijem najbolji rezultat. 
MAC Pro Longwear korektor daje srednje do potpunog pokrivanja. Jako lako se može nadograditi, samo pustite da se prethodni sloj prvo osuši. 
Postojanost ovog korektora je odlična, ostaje na licu cijeli dan. Nisam ga trebala dodatno setirati puderom u prahu, inače to izbjegavam u zadnje vrijeme jer mi se istaknu borice.
Korektor je odličan i za prekrivanje manjih nepravilnosti na licu (ožiljci od akni).

Zaključak:
Konačno sam pronašla svoj THE korektor i to je MAC Pro Longwear korektor.
Mišljenja sam da je njegova cijena od 229,80kn sasvim opravdana obzirom na kvalitetu i na to koliko dugo će vam proizvod trajati. 
Ovaj korektor svojom teksturom odgovara svim tipovima kože okoloočnog područja. Ako vam je koža na tom području suvlja, samo je prethodno dobro hidratizirajte. 
Je li potraga za korektorom završila? Naravno da nije...isprobavam i dalje svaki korektor koji je vama zanimljiv tako da uskoro očekujte recenzije korektora o kojima smo pričali na Facebook-u.
Iskoristite nadolazeće popuste na Notinu i kupite svoj najdraži korektor po najpovoljnijim cijenama. 

PR proizvod

Koji je vama najdraži korektor?
Najmjeravate li kupiti MAC Pro Longwear korektor?



4 komentara

  1. Jako zadovoljna s Revlonovim Candid korektorom.
    Tri nijanse dostupne u Mulleru, uzela sam najsvjetliju i poprilično je korektan.
    Pokrije, a ne zamaskira, traje poprilično (mada ga setiram) i minimalno se uvlači u borice tipa ako pretjeram s količinom.
    Uzela ga na popustu za nekih 50-ak kn..

    OdgovoriIzbriši
  2. Iskreno da je skup korektor, jeste. Ali ako radi posao, onda nije problem izdvojiti toliko novca. Imam sličan problem kao ti, samo što su kod mene podočnjaci izuzetno tamni od kada znam za sebe. ❤️❤️❤️



    Marija's blog

    OdgovoriIzbriši