srijeda, 23. siječnja 2019.

BALEA ULJE ZA SKIDANJE ŠMINKE


Uvijek mi je drago kada pronađem dobar i jeftin kozmetički proizvod. U ovom postu vam pišem o Balea Ulju za skidanje šminke.


Testirala sam puno ulja za skidanje šminke, neka su bila skuplja, neka jeftinija. O njima sam pisala OVDJE, OVDJE, OVDJE, OVJDE, OVDJE, OVJDE.
 Balea ulje koje sam kupila u DM-u za 22,90kn. Po toj cijeni dobijete 100ml ulja pakiranog u plastičnu bocu sa pumpicom koja besprijekorno funkcionira.



Iako na ambalaži piše da je ulje namijenjeno suhoj koži lica, mišljenja sam da ga može koristiti svatko ukoliko provodite dvostruku metodu čišćenja lica, tj. ako se nakon skidanja šminke umijete nekim gelom za umivanje lica. Tako se ulje ne zadržava dugo na koži i odgovarat će svima.
Tekstura ulja je tekuća, nije gusta i lako se rasporedi po licu. Meni je potrebno 8 pumpica kako bih efikasno skinula makeup s lica.
Miris mu je blag, biljni i ne bi trebao nikome smetati.



Neću ponovo opisivati postupak skidanja šminke uljem (nadam se da ste to već naučili). Ovo ulje zaista skine svaki trag pudera, sjenila, ruža, tuša i maskare sa lica. Također ulje mi nije izazvalo iritaciju očiju. 
Nisam ga testirala na vodootpornim proizvodima jer takve ne koristim.
Kroz sljedećih nekoliko slika možete vidjeti Balea ulje na djelu. 










Sastav:

U sastavu ulja nalazi se arganovo ulje koje potencijalno može biti komedono. Meni ovaj proizvod nije izavao pojavu komedona, ali opreza nikada dosta.


Moje mišljenje:
Ne znam koliko vas već koristi ovaj proizvod, ali ako ga niste koristile, svakako ga čekirajte pri sljedećem posjetu DM-u. Nije najbolji proizvod na svijetu, ali svoj posao odradi kako treba
Zašto ovo kažem? Kako sam isprobala puno ulja za skidanje šminke, nailazila sam na različite i puno elegantnije teksture koje su mi iskreno draže. Ali to je već stvar osobnog dojma, a i moj "posao" je testirati različite proizvode.

Broj komentara: 16

  1. Imala sam ga. Kupila ga po 11kn jer je pisalo da izlazi iz asortimana. Koristila sam ga neko vrijeme. A ono.. ok mi je. Za tu cijenu pogotovo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Do sada sam jedino koristila Biobazino ulje i ostavilo me ravnodušnom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam koristila Biobaza ulje pa ga ne mogu usporediti. ali Balea ulje je meni najbolji drogerijski proizvod ove namjene

      Izbriši
    2. Dobro je znati da postoji jeftin i efikasan proizvod.

      Izbriši
  3. Zašto ne probati,još za tu cijenu.Inače volim Baleine proizvode

    OdgovoriIzbriši
  4. Svakako ću probati čisto usporedbe radi sa drugim uljima, a i nije skupo pa mi neće biti žao ako mi se ne svidi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Radi usporedbe sam ga i ja kupila i uopće nije loše za tu cijenu

      Izbriši
  5. Koristim to ulje i mislim da je izvrstan omjer cijene i kvalitete...pogotovo jer je to proizvod koji odradi posao, i to bez ikakvih iritacija, a nakon toga se potpuno ispire sa kože...lajkam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom da proizvod odradi svoj posao, ali meni ostavlja mastan trag na koži, pa se moram umiti gelom za umivanje

      Izbriši
  6. Da...ali ja ga koristim u rutini dvostrukog ciscenja pa znaci nakon njega koristim gel ( Neutrogena)...i zadovoljna sam..

    OdgovoriIzbriši
  7. Vec dugo koristim uljane/balm cistace. Posto uglavnom svi oni podjednako dobro uklanjaju sminku/spf, meni je najbitnije koliko se lako cistac "skida" sa koze, da li ostavlja mastan trag i da nije potrebno isprati lice tooonom vode. Iz tih razloga, ovo ulje i Take the day off od Clinique su mi omiljeni. Jednostavni su za koriscenje, brzi i efikasni.

    (Najgori proizvod ikada - balm od kamilice iz Body Shop-a. Vise od pola pakovanja sam prosledila :( )

    OdgovoriIzbriši
  8. Balea proizvode ni besplatno. Pa to je strava. Izuzev nevenove masti, ne znam koji je gori. Naljepnica vegansko je čista laž a parfemi u proizvodima ubijaju.

    OdgovoriIzbriši