utorak, 27. studenoga 2018.

URBAN DUCAY: NAKED PETITE HEAT PALETA SJENILA


Ovu ljepoticu imam već oko 4 mjeseca, a nikako da vam napišem njenu recenziju. Obožavam UD palete sjenila, a moju kolekciju istih možete pogledati OVDJE. Ove palete sjenila su jedne od najpopularnijih klasika u beauty svijetu.




UD NAKED Petite Heat paleta sjenila je manja kopija popularne UD NAKED Heat palete koja mi je ipak preskupa. 
Dok UD NAKED Heat paleta sadrži 12 sjenila u toplim, bakrenim tonovima, UD Petite Heat sadrži sadrži 6 ključnih nijansi iz originalne palete. 
Od nježnih nude tonova do raskošnih bakrenih nijansi i duboke šljivaste boje, Naked Petite Heat  donosi sve što vam je potrebno kako bi stvorili jednostavni dnevni, ali i dramatični večernji look.





Pakiranje je plastično, ali jako kvalitetno, kompaktno i jako zgodno za nositi u torbi. Tu je i ogledalo koje odlično posluži pri šminkanju. 
Paleta sadrži 5 mat nijansi i jednu polumat nijansu koja ima decentni shimmer.

Tekstura sjenila je meni predivna. Sjenila u sebi sadrže Pigment Infusion System ™, posebnu mješavinu sastojaka koja omogućava lako blendanje, baršunastu teksturu i odličnu pigmentaciju.

Pogledajmo nijanse pojedinačno.





Inhale- nijansa koju koristim za posvjetljivanje unutarnjeg kuta oka i luka ispod obrva jer u sebi ima lagani shimmer
Vibrate- najčešće nanosim preko cijelog kapka kao baznu sjenku
Hot Spell- je meni odlična tranzicijska nijansa u boji terakote
Često za dnevni look koristim samo ove tri nijanse kada želim imati diskretan makeup.





While Thing- mat bakreno narančasta nijansa, jako pigmentirana, ne trusi se i lako se blenda.
Heist- bakreno crvena nijansa sa smeđim podtonom je meni najdraža nijansa i kada želim jači dnevni makeup uvijek nju koristim.
Strike- najtamnija nijansa u paleti, srvenkasto smeđa sa mat završetkom. Ova nijansa je malo tvrđa od drugih i malo se teže blenda. Koristim je za naglašavanje vanjskog kuta oka. 


Sve skupa jako sam zadovoljna kvalitetom ove palete i drago mi je što sam je kupila.
UD paletu sjenila kupila sam na Lookfantastic po cijeni od 215kn. U Zagrebu se paleta može kupiti u Muller-u na Trgu bana Josipa Jelačića.


Kako vam se sviđa ova paleta?
Koja vam je UD paleta najdraža?

4 komentara

  1. Paleta je stvarno divna! Ja dugo osim tuša ili olovke nisam koristila sjenila, no to se promijenilo i sad ne mogu zamisliti da ne stavim sjenilo.Imaš divnu boju očiju i odlično ti stoje zemljani tonovi ��

    OdgovoriIzbriši
  2. pranimAat_me Pamela Cross Here
    diogumodisc

    OdgovoriIzbriši