nedjelja, 24. lipnja 2018.

OLIVAL Sun proizvodi


Ako još niste odabrali proizvode koje će te nositi na more, vjerujem da će vam ova recenzija biti od pomoći.
Moram naglasiti da ću vam u ovom postu iznijeti svoje prve dojmove, jer za pravu recenziju potrebno je duže testiranje proizvoda.


Olival SunTane Suho ulje za tamnjenje

Proizvodi za ubrzano tamnjenje su postali jako popularni i svaki drogerijski brend ih ima. Važno je reći da ovi proizvodi nemaju spf zaštitu, pa je moja preporuka da ih ne koristite pri prvom izlaganju suncu.

O proizvodima koji pospješuju tamnjenje kože pisala sam ovdje i ovdje pa ako vas zanima bacite oko.


Suho ulje dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju sa pumpicom koja savršeno funkcionira.


Tekstura je naravno uljna, ali je važno da proizvod na tijelo stavite u tankom sloju. Tada će se ulje lijepo i brzo upiti u kožu. U suprotnom će te izgledati masno kao da ste spremni za pečenje.

Miris proizvoda mi se jako sviđa jer je nježan i jako se razlikuje od sintetičkih mirisa proizvoda koji se koriste na plaži.


Pospješuje li ovaj proizvod tamnjenje kože ne mogu vam sa sigurnošću reći jer sam ga koristila samo par puta. Međutim, čitajući njegove sastojke nema sumnje da će vaša koža biti tamnija.

Sastav:

U sastavu se nalazi ulje mrkve, maslinovo i orahovo ulje koji ujedno pomažu u regeneraciji i hidrataciji kože tijela. Dakle, riječ o kvalitetnom njegujućem suhom ulju.
U pakiranju dobijete 200ml ulja za 79,90kn što bi vam po mojoj procjeni trebalo dugo trajati.


Olival SunHair Zaštitni sprej za kosu

Kosa ne voli sol i sunce pa je važno zaštiti je prilikom svakog odlaska na plažu. Također je važno da svakodnevno isperete kosu nakon dolaska sa plaže bez obzira što će osobama sa kovrdžavom kosom frizura izgledati predivno nakon kupanja u moru.
Iskreno, nemam običaj koristiti proizvode za zaštitu kose i jako sam se obradovala ovom proizvodu.


Zaštitni sprej za kosu dolazi u boci sa pumpicom, pakiranje je od 100ml i za njega će te izdvojiti 49,90kn.
Miris j divan, nježan i dugo se zadrži na kosi.

Sastav:

Proizvod sadrži visokokvalitetna hranjiva ulja argana i makadamije , ali i UVA i UVB filtere koji zajedno stvaraju njegujuću barijeru ovo vlasi te kosu štite od isušivanja.


Sprej se koristi prije izlaganja suncu. Nastojte ne pretjerati sa količinom proizvoda posebno ako ste skloni brzom mašćenju kose. Bilo bi najbolje da posprejate samo donju polovicu kose izbjegavajući vlasište.
Ako proizvod koristite na ovaj način, neće vam zamastiti kosu.
Koliko je ovaj proizvod zaista učinkovit, napisat ću vam u update-u kada ga duže budem koristila.

PR proizvod

Koristite li ovakvu vrstu proizvoda za vrijeme boravka na plaži?

Nema komentara