srijeda, 1. ožujka 2023.

HEIMISH: ALL CLEAN BALM

 


Kako bi koža lica bila lijepa i zdrava potrebno ju je navečer temeljito očistiti. Poznata tzv. dvostruka metoda čišćenja lica sastoji se od dva koraka: rastapanje šminke uz pomoć ulja ili balzama te umivanje lica gelom/pjenom za umivanje.
Kod čišćenja lica balzam/ulje imaju prednost nad ostalim sredstvima za čišćenje jer bez isušivanja kože temeljito i nježno uklone šminku sa lica.
Trenutno najpopularniji korejski balzam za čišćenje je  Heimish All Clean Balm .


Riječ proizvođača:
"Balzam će pretvoriti čišćenje šminke i nečistoća u aromatični ritual. Prirodna mirisna ulja umirit će i hidratizirati kožu tijekom uklanjanja šminke te će povećati njenu elastičnost. Balzam je od ulja za čišćenje preuzeo sve prednosti, a za razliku od ulja se ne slijeva niz lice i ne ostavlja ga masnim."


Pakiranje i tekstura:



Balzam se nalazi u plastičnoj posudi koja sadrži 120ml proizvoda. Uz proizvod dobivate malu špatulu za uzimanje balzama iz posude. Meni je  špatula puno bolja od žličice jer bolje mogu kontrolirati količinu proizvoda koju uzimam. 


All Clean Balm ima meku i laganu teksturu koja nije masna. Nije komedogen i lako se ispere vodom. Njegov blagi, cvjetno-citrusni miris je ugodan i brzo ishlapi sa kože.


Proizvod se topi pod prstima i po licu se razmaže brzo i lako. Nakon dodavanja vode pretvara se u bijelu emulziju.


Sastav:


Heimish balzam u svom sastavu ima eterična ulja koja potencijalno mogu izazvati iritaciju, posebno kod osoba s osjetljivom kožom lica. 
Sadrži shea maslac i ekstrakt kokosa koji hidratiziraju i povećavaju elastičnost kože.
Kako je navedeno, balzam ne sadrži parabene, sulfate, alkohol, silikone niti mineralna ulja.


Moje mišljenje:
Već niz godina navečer prakticiram dvostruko čišćenje lica. Za prvi korak volim koristiti korejske proizvode (ulje ili balzam) jer mislim da kvalitetom puno prednjače nad zapadnjačkim proizvodima iste vrste.
Tekstura Heimish balzama je odlična, lagana i nemasna. Uz lagano masiranje lako otopi i ukloni svu šminku sa lica. 
Posebno me veseli što All Clean balzam bez grubog trljanja ukloni maskaru sa očiju. Ako balzam dođe u dodir sa očima osjeti se peckanje. 
Nakon čišćenja lice me nije zatezalo jer ovaj balzam lijepo nahrani kožu.
Meni je Heimish All Clean Balm najbolji korejski čistač koji sam do sada koristila. Preporučila bih ga svakom tipu kože. Osobe sa masnom kožom mogu ga bez straha koristiti jer im neće začepiti pore niti izazvati nered na licu.
Oprez ako imate osjetljivu kožu jer su eterična ulja u balzamu potencijalni alergeni.
Heimish All Clean Balm možete kupiti u Notino web shopu.

PR post

Je li vam ova recenzija bila korisna?
Jeste li već koristili ovaj balzam za čišćenje?

 









Nema komentara