petak, 11. veljače 2022.

ŠTO POKLONITI ŽENI ZA VENTINOVO?

 


Je li Valentinovo praznik ljubavi ili marketinški trik? Pitanje koje se postavlja svake godine početkom veljače. Kako god bilo, ljubav je najljepša stvar na svijetu pa zašto joj zvanično ne posvetiti jedan dan u godini. Ja sam uvijek za ljubav i za lijepe poklone. 

Kako Valentinovo slavi ljubav općenito, lijepa gesta je svojoj majci, sestri ili prijateljici pokloniti mali znak pažnje. Ako moj blog čitaju muškarci nadam se da ću i njima pomoći.

Predložit ću vam što odabrati kao poklon za žene za Valentinovo. Sve proizvode možete kupiti na Notino web shoppu gdje su cijene uvijek pristupačne a ponuda odlična.


Elizabeth Arden White Tea White Rose edt nježan cvjetni miris s drvenastim i mošusnim notama.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh edt cvjetno- sltki miris koji podsjeća na livadu punu cvijeća. 


Missha Mascure set sheet maski za lice. U setu se nalazi hidratantna maska, umirujućaa maska, maska za oslabljenu kožu lica, hranjiva maska i sheet maska za blistav ten.


Purity Vision Kala Namak ayrvedska sol za kupku koju će te koristiti za oslobađanje od stresa i opuštanje tijela.I Heart Revolution Teddy Bear bomba za kupanje koja mi je preslatka. 

Revolution Skincare Roller Textured je valjak za masažu lica. Prije korištenja valjka obavezno pročitajte upute kako se radi masaža lica da ne bi došlo do kontra efekta.I Heart Revolution I Heart Heaven poklon set sadrži 5 prekrasnih highlightera koji su pakirani u obliku srca.

Yves Saint Laurent Rouge Volupte Rock`n Shine hidratantni ruž sa sjajnim završetkom.


MAC Lipsitck Viva Glam X Keitx Haring dugotrajni ruž za usne.

MAC Botanic Panic Matte Lipstick je ruž za usne s mat efektom.


Ako volite mirisne svijeće, nisam vas zaboravila, evo prijedloga:

Smells Like Spells Major Aecana The Lovers mirisna svijeća u ukrasnoj porculanskoj posudi. Imate različitih mirisa, a ja sam izabrala voćno-začinski miris.


Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom ima miris japanske trešnje, kruške i sandalovine.Nadam se da vam bar malo olakšala odabir za poklon za Valentinovo. 
Nema komentara