utorak, 4. kolovoza 2020.

MAC: OMILJENI CRVENI RUŽEVI ZA USNE



Crveni ruž za usne je uvijek bio simbol elegancije i profinjenosti. Dame su ga uglavnom nosile u večernjim prigodama. Vremena se mijenjaju, a crveni ruž ne izlazi iz mode. Dapače, danas ga sve više žena nosi i na dnevnoj bazi. 
Ja obožavam crveni ružev jer mi pruža uredan izgled uz jako malo ostalog makeupa. Posebno mi je drag ljeti kada mi ten potamni. 
MAC je poznat po svojim crvenim ruževima i ima veliku paletu različitih crvenih nijansi. Najpopularnije crvene nijanse MAC ruževa su Roby Woo i Russina Red koje ne laskaju mom tenu. Međutim, MAC ruževe o kojima vam danas pišem nosim često.

MAC Cremesheen Lipstick Brave Red





MAC ruževi za usne iz linije CremeSheer su mi jedni od dražih. Njihova tekstura je lagana, balzamasta i jako su ugodni na usnama. Imaju srednju pokrivenost i polusjajni završetak.
Nijansa Brave Red je kako joj i samo ime govori "hrabra crvena" nijansa. Umjereno topla crvena nijansa koja vuče na tamniju stranu. Jako lijepo stoji na usnama, lako se nanosi i nije vam potrebna olovka za usne kako bi ste ovaj crveni ruž precizno aplicirali. Mislim da bi pristajao većini tonova kože, a odličan je kako za dnevne, tako i za večernje prilike. Ovaj ruž se neće uvući u linije usana i lako ga je popraviti tijekom dana. Zbog balzamaste teksture, neće preživjeti obrok, ali kavu hoće bez problema.




MAC Powder Kiss Lipstick Mandarin O



MAC Powder Kiss je novija linija ruževa...mislim da su se ovi ruževi kod nas pojavili prošlog ljeta. Riječ je o mat ružu koji uopće nije nalik nekadašnjoj formuli mat ruževa. Ovaj ruž ne zateže usne i ima baršunasti završetak. 
Njegova revolucionrna formula sadrži praškaste pigmente obložene vlažnim slojem koji je zaslužan za hidratizaciju usana.
Nijansa Mandarin O je umjereno topla, koraljna nijansa sa crvenim podtonom. Ponovo se radi o toploj nijansi jer meni takve nijanse najbolje pristaju.
Što se kvalitete ruža tiče, imam puno kvalitetnijih ruževa za usne. Nisam baš oduševljena njegovom teksturom jer se ruž malo teže aplicira i zna mi se uvući u linije usana. Nakon od prilike četiri sata ruž počinje neravnomjerno blijediti što baš nije lijepo za vidjeti. Također, ako ga želite popraviti, morate prvo prethodni sloj ruža potpuno ukloniti sa usana. 
Nijansa Mandarin O mi je jako lijepa, ali Powder Kiss ruževe ću u buduće ipak preskočiti. 



Koje su vaše najdraže nijanse crvenih ruževa za usne?

1 komentar