utorak, 25. kolovoza 2020.

L. A. GIRL: HD PRO CONCEALER

 


Ako pratite strane youtuberice onda ste sigurno čuli za američki kozmetički brend L. A. Girl. Njihov najpoznatiji proizvod je upravo HD Pro Concealer čiju recenziju pročitajte u nastavku posta.


Teško je napisati recenziju korektora tako da svima bude mjerodavna, pa ću napomenuti da je ova recenzija pisana od strane žene sa 40+ godina.
S godinama se zahtjevi od jednog korektora povećavaju. Tu prije svega mislim da je meni kod korektora jako važno da se ne uvlači u linije borica oko očiju. Ako prođe taj test, tek onda ću govoriti o njegovoj prekrivnoj moći.
Ali, krenimo redom. 
Kako je L. A. Girl drogerijski brend, cijene su pristupačne i pakiranja proizvoda jednostavna. Korektor dolazi u mekoj tubici sa kistom i sadrži 8g proizvoda. Kist za apliciranje ide direktno na kožu isključivo ako proizvod koristite samo vi, inače riskirate prijenos bakterija na osjetljivo područje ispod oka.


Nijansu korektora nisam dobro odabrala. Nijansa Light Ivory GC970 ima žuti podton što meni ne odgovara. Međutim, kada mi ten potamni, za neki svakodnevni makeup može proći. Inače, korektor se dolazi u 28 nijansi uključujući i nijanse za korekciju crvenila na licu. 



Najveći problem zadala mi je njegova tekstura. Korektor je dosta gust, prilično brzo se suši i morate biti brzi prilikom blendanja. Pokrivna moć mu je odlična. Pored izraženih podočnjaka ovaj korektor će prekriti i sve ožiljke od akni. Pigmentacija je odlična i proizvod nema mirisa. Na koži ostaje doslovno cijeli dan i dosta teško se uklanja sa lica. 
Na mojoj koži ovaj korektor izgleda jako loše. Kratko nakon apliciranja koža na području gdje sam stavila korektor postaje suha, a svaka nepravilnost u teksturi kože postaje vidljiva. Puno se uvlači u borice ispod oka i još više ih ističe. 

Moje mišljenje:
Zbog svoje odlične pokrivne moći i trajnosti na licu za sve vas koji nemate borice L. A. Girl HD Pro Concealer bi mogao biti dobar izbor. Ako, kao ja, imate borice oko očiju savjetujem vam da preskočite njegovu kupovinu. 
Proizvod je dostupan na Pink Pandi i cijena mu je 49,99kn. Puno veći izbor nijansi možete nači na Beauty bay web shopu. 

Imate li neki L. A. Girl proizvod?

Nema komentara