nedjelja, 23. kolovoza 2020.

FILORGA FOAM CLEANSER

 


Znate koliko moja koža lica voli Filorga proizvode. Još nisam naišla na proizvod koji mi nije odgovarao. Trenutno koristim Filorga pjenu za čišćenje lica o kojoj  vam danas pišem. 


 Na tržištu možete naći pjenu za umivanje od raznih brendova, nije ovo nikakav revolucionarni proizvod. Međutim, stvar je u sastavu tj. kako koža reagira na njega.
Koristim samo čistače koji ne sadrže alkohol. U ostalim skincare proizvodima alkohol mi ne smeta, ali u čistačima mi jako isušu kožu lica. Kako se tijekom ljeta umivam češće zbog znojenja, važno mi je da je čistač blag te da dobro obavlja svoj posao. 
Sve to pronašla sam u Filorga pjeni za čišćenje lica. 
Filorga pjena za čišćenje između ostalog sadrži:
  • hijaluronsku kiselinu koja sprječava isušivanje kože i pruža dugotrajan hidratantni učinak
  • NCTF-koktel od 21 aminokiseline, 14 vitamina, 6 koenzima, 5 nuklearnih kiselina, 4 minerala i 2 antioksidansa. 

Pakiranje je plastično sa pumpicom koja odlično funkcionira i sadrži 150ml proizvoda.
Koristim ovu pjenu više od mjesec dana i tek sam potrošila pola bočice. Za jedno umivanje dovoljan je jedan potisak pumpice. Pjena nježno i temeljito ukloni sve nečistoće, a koža mi bude glatka, hidratizirana i što je najvažnije nema osjećaja zatezanja. 


Proizvođač navodi kako ova pjena uklanja i makeup, međutim meni nije uspjela ukloniti maskaru sa očiju. To mi nije problem jer pjenu koristim u drugom koraku čišćenja. Pjena je jako nježna i prema očima, nema peckanja niti oči suze pri doticaju sa pjenom. 
Ja sam oduševljena ovim proizvodom i preporučujem ga ako tražite nježan i temeljit čistač lica.
Cijena proizvoda je 177kn ali se često može naći na akciji.
Ako vas zanimaju recenzije ostalih Filorga proizvoda koje sam isprobala, možete ih pročitati OVDJE, OVDJE, OVDJE, OVDJE, OVDJE, OVDJE i OVDJE.   

Koji se čistač lica vama pokazao dobrim?












Nema komentara