utorak, 28. siječnja 2020.

YVES SAINT LAURENT COUTURE BLUSH

YSL_couture_blush_notino.hr

Dugo nisam kupovala rumenila i već je bilo vrijeme da obnovim svoju kolekciju. Znate da su mi pored ruževa, rumenila najdraži makeup proizvodi. 
Htjela sam kupiti neutralno rumenilo koje ću moći svakodnevno koristiti i koje će mi pasati uz sve kombinacije makeupa na očima. 
Odluka je pala na Yves Saint Laurent Couture Blush u nijansi Nude Blouse 5.



YSL_couture_blush_notino.hr

Nisam se do sada susrela sa YLS rumenilom tako da nisam znala što očekivati.
Pakiranje je baš predivno, jednostavno i elegantno. U zlatnoj plastičnoj kutiji (koja se jako teško fotka) smješteno je 3g proizvoda, kist za nanošenje rumenila i veliko ogledalo.
Kod mene je običaj da kist koji dobijem u paleti sa sjenilom ili rumenilom odmah bacim jer obično ne služi svrsi. Međutim, ovaj kist jako dobro blenda rumenilo iako mi je zbog veličine neobično raditi s njim.


YSL_couture_blush_notino.hr

YSL_couture_blush_notino.hr

Za potrebe kreiranja Couture Blush linije rumenila u  YLS laboratorijima korištena je nova tehnologija tako da su čestice praha stopljene s vodom kako bi se postigla kremasta tekstura koja se lako stapa s kožom. 
Rumenilo se može koristiti na dva načina: možete ga nanijeti suhim ili mokrim kistom ako želite pojačati njegov intenzitet.


YSL_couture_blush_notino.hr

Tekstura rumenila je svilenkasta, meka i lako se nadograđuje. Kistom se nanosi lako i ravnomjerno. Kako je Nude Blouse 5 svjetla nijansa, moram je nadograditi jer ja ipak nisam blijede puti. Djeluje nježno na koži, lako se kombinira sa ostatkom makeupa i općenito je jako kvalitetna.

YSL_couture_blush_notino.hr

Na meni rumenilo traje više od 8 sati i još uvijek izgleda svježe. 
Nijansa Nude Blouse 5 je lagano breskvasta nijansa s jako finim i diskretnim sjajem koji se na licu jedva vidi. Naziv dobro odgovara ovoj nijansi jer me baš podsjeća na "golu bluzu"...na nešto svijetlo i prozračno. 

YSL_couture_blush_notino.hr

Baš sam zadovoljna kupnojm YSL Couture Blush rumenila- idealan je za neutralan i prirodni makeup kojeg osobno preferiram. Sitni zlatni shimmer daje  suptilan sjaj na koži i jako lijepo ističe jagodice.
Rumenilo sam kupila na Notino web shopu, a cijena mu je 333,5kn.

PR proizvod

Kako vam se sviđa nijansa ovog rumenila?
Pišite mi kakve nijanse rumenila vi svakodnevno nosite? 

1 komentar