subota, 1. lipnja 2019.

OVO PROLJEĆE NA USNAMA BIRAM NARANČASTO


S dolaskom proljeća mijenjam nijanse ruževa za usne. Dok tijekom zime volim nude ili zagasito crvene nijanse, s dolaskom toplijeg vremena svježinu mojem licu daju narančasti ruževi. Prošlo proljeće počastila sam se Chanel narančastom nijansom (recenzija), a ove godine sam pronašla dva odlična drogerijska primjerka.

Riječ je o Max Factor Matte Flame 15 i L`Oreal Color Riche Matte Pink-a-Porter 241.



Obje linije ruževa sam već imala, a njihove recenzije možete pročitati OVDJE i OVDJE.
Sigurno se pitate kako sam ja, kao poznata ljubiteljica kremastih ruževa, kupila mat ruževe. Tekstura ovih ruževa je predivna, uopće ne isušuje usne i nemaju klasičnu mat završnicu na usnama. Jako se lako nanose, punoću boje dobijete u jednom premazu. Pigmentiranost je izvrsna, dok im je trajnost na usnama zadovoljavajuća, ali bi mogla biti i bolja. 
Možda vam se na slici čini da se radi o identičnim narančastim nijansama, ali, vjerujte mi u stvarnosti se ove dvije nijanse i te kako razlikuju.



Max Factor Matte ima suvlju teksturu, mada je još uvijek miljama daleko od klasičnih mat ruževa. Nijansa Flame je umjerena narančasta nijansa, nimalo napadna i nosiva svakodnevno pa čak i u kišna proljetna jutra.



L`Oreal Color Rich Matte ima polu-mat završetak na usnama. Kao što joj i samo ime kaže, nijansa Pink-a-Porter ima u sebi ružičasti podton što je čini nosivom i na crvene odjevne kombinacije. Iskreno, ova nijansa mi je draža i trenutno će te je češće vidjeti na mojim usnama.



Nadam se da na swatchu uočavate razliku u nijansi i finishu ova dva ruža. 
Evo kako oni izgledaju na mojim usnama.

Max Factor


L`Oreal


Ruževe sam kupila u DM-u, a cijena im je oko 90kn.

Volite li nositi narančasti ruž?
Kako vam se sviđaju ove nijanse ruževa?

2 komentara

  1. Lijepe nijanse samo šteta što mi takve boje ne pristaju bas 😒

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni pašu ovakve tople nijanse, ali zato ružičaste i ljubičaste nijanse nikako :)

      Izbriši