ponedjeljak, 24. lipnja 2019.

FILORGA FLASH NUDE (SERUM)


O ovom proizvodu možete pročitati proturječne recenzije, netko ga ne voli, netko voli. Kakvo je moje mišljenje o Filorga Flash Nude Serumu pročitajte u nastavku posta.

Kao prvo, ne znam kako bih točno nazvala ovaj proizvod: tekući puder ili serum? Zbog užurbanog tempa života, sve više cijenimo multifunkcionalne proizvode, a mnogi dermatološki brendovi u svojoj ponudi nude pudere koji sadrže aktivne sastojke slične onima u kremama ili serumima.
Ono što je meni kontradiktorno je činjenica da mlade cure najviše vole pudere velike pokrivne moći, dok mi u 40-tima biramo lagane teksture.
U siječnju ove godine Filorga, poznati francuski brend anti-age preparativne kozmetike na tržište je pustio Flash Nude (Serum) koji dolazi u samo 2 nijanse: 01 Nude Beige i 02 Nude Gold.

Za Filorga Flash Nude serum proizvođač navodi kao se radi o tekućem puderu s dvostrukim djelovanjem:

  • puder sadrži "skin fusion" mikro pigmente koji po nanošenju pudera daju licu ujednačen ten bez izgleda maske
  • za dugotrajno djelovanje zaslužni su hijaluronska kiselina u kombinaciji s botaničkim aktivnim sastojcima,  UVA + UVB  zaštita i niacinamid.


Pakiranje
je jednostavno, plastično i tenutno "in", podsjeća na Dior Backstage tekući puder (recenzija).

Na boci se nalazi otvor i morate paziti da ne izlijete više proizvoda nego što vam je potrebno.



Tekstura proizvoda je lagana, potpuno tekuća, sa suptilnim mirisom.





Što se tiče apliciranja ovog pudera u početku sam imala poteškoća dok nisam pronašla način koji mi najbolje odgovara. Ja svaki tekući puder apliciram pomoću ovalne četke (od kada se pojavila na tržištu ništa mi je ne može zamijeniti) čiju recenziju imate OVDJE. Kod Filorga Flah Nude pudera četka pokupi previše proizvoda i neuredno ga rasporedi po licu. Isto mi se dogodilo i sa kistom za nanošenje pudera. Na kraju sam zaključila da mi najviše odgovara kada ovaj puder nanesem beauty blenderom.
Na slici dolje možete vidjeti kakav završetak na koži ostavlja ovaj puder. 
Na lijevoj ruci nemam puder, a na desnoj je Filorga Flah Nude puder.



Nijansa pudera koju imam je 01 Nude Beige.

Moje mišljenje:
Za mene je Filorga Flash Nude odličan tekući puder. Lagana tekstura i srednje prekrivanje mi savršeno odgovaraju. Nijansa 01 Nude Beige mi je odgovarala sve do prije dva tjedna kada sam u licu potamnila. 
Posebno mi se sviđa što ujutro prije pudera samo stavim Skintegra Superba C (recenzija) i dodatna hidratacija mi nije potrebna. Moja masna T zona ispod ovog pudera se ponaša puno bolje nego ispod drugih tekućih pudera. 
Puder mi ne prekrije sve pjegice na licu, ali on je i predstavljen kao proizvod koji koži daje prirodan izgled. To je ono što ja kod pudera jako volim (naravno, kada ih koristim na dnevnoj bazi).
Činjenica da sadrži spf zaštitu samo je dodatni plus ovom proizvodu.
Moram naglasiti (jer je to u zadnje vrijeme iz nekog razloga ljudima jako bitno) da sam puder sama kupila nakon što sam isprobala tester. 
30ml pudera mi je trajalo 2 mjeseca uz svakodnevno korištenje, a novo pakiranje je već u mojoj ladici i čeka jesen (inače Filorga proizvode hvatam na sniženjima).
Svima onima koji očekuju i od pudera traže veću prekrivnu moć, ovaj puder neće odgovarati. On je jednostavno drugačiji od svih pudera koje sam do sada probala (a probala sam ih puno). To je proizvod koji pruža odličnu hidrataciju, ne ističe suhe djelove na koži i ne uvlači se u borice.
Čitala sam kako ga cure uspoređuju sa Essence tekućim puderima što je meni suludo jer se sastojci tih proizvoda uopće ne mogu usporediti.
Kao i svaki drugi proizvod, Filorga Flash Nude tekući puder neće odgovarati svima, ali vjerujem da će ga žene u 40-tima jako voljeti.
 Filorga Flash Nude (Serum) možete kupiti u odabranim ljekarnama a cijena mu je oko 300kn.

Jeste li koristile ovaj puder?
Kakvo je vaše mišljenje o njemu?

Broj komentara: 6

  1. Po svemu napisanom ovo bi bio dobar izbor za moju kožu.Isto tako nemam potrebe za jakim prekrivanjem ,dovoljno je samo da ujednači ten i da mu svježi izgled.Meni Filorga ima odlične proizvode ,je sa su skupi no isplati se uložiti u njih

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Filorga proizvodi su skupi, ali ih često možete kupiti na sniženju. Ako možete, prvo uzmite tester proizvoda

      Izbriši
  2. Čini se kao savršena tekuća podloga za zreliju kožu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš tako. Svi Filorga proizvodi su namijenjeni zreloj koži

      Izbriši
  3. Imala sam tester,ali nažalost boja mi ne odgovara.Najsvijetlija nijansa je prežuta i vjerujem da ne bi odgovarala ženama hladnog-neutralnog podtona.Ja imam mješoviti tip kože i bio mi je premastan.Ovo je puder za zrelu i suhu kožu kojoj ne treba jače prekrivanje.Iako sam u 40-tima,nije za mene.Ja sam nedavno otkrila Erborian BB kremu,po meni TOP ,najbolja od svih do sad isprobanih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja također imam mješovitu kožu lica i odlično mi odgovara ovaj serum. Nijanse su samo dvije i teško je da će svima odgovarati.
      Erborian BB kremu imam tester, ali je još nisam isprobala

      Izbriši