četvrtak, 5. srpnja 2018.

BARNANGEN PROIZVODI, part 2


U ovom postu sam vam predstavila neke od proizvoda švedskog brenda Barnangen koje možete kupiti u Bipi. Proizvodi su mi se jako svidjeli, pa sam kupila još neke o kojima ću vam danas pisati.


Nutritive Body Lotion


Losion dolazi u pakiranju od 400ml po cijeni od 49,99kn. Pakiranje ima pumpicu koja olakšava doziranje proizvoda.

Nutritive Body losion sadrži nordijsku kupinu i 7% Cold Cream te pruža odličnu hidratizaciju čak i jako suhoj koži tijela. 



Tekstura proizvoda je tekuća ali konkretna i jako hranjiva. Lijepo se razmazuje po tijelu i brzo upija u kožu. Kod ovog losiona za tijelo mi se najviše svidjelo što tekstura nije masna i teška kao kod nekih drugih proizvoda namijenjenih suhoj koži tijela. Preporučila bih ga svim tipovima kože tijela.

All Over Rescue Body Balm


Proizvod je pakiran u platičnoj posudi od 200ml, cijena mu je 49,90kn.

Kada sam otvorila posudu mislila sam da se radi o teškoj, masnoj teksturi nalik na body butter. Međutim, ostala sam ugodno iznenađena.


Tekstura je gusta i kompaktna, svakako „jača“ od Barnangen losiona za tijelo. Ali jako lako se nanosi, lijepo razmazuje, brzo upija u kožu i ostavlja je glatkom i nahranjenom. Ne smijem zaboraviti predivan miris koji se kod ovog proizvoda najviše osjeti.



Body Balm je napravljen s Barnangen zaštitnim sastojkom, Cold Cream. Pored nje u sastavu ovog balzama nalaze se još suncokretovo ulje, glicerol, pčelinji vosak, ekstrakt kamilice i alantoin. 
Vrijedni sastojci koji ovaj balzam čine pravim  SOS proizvodom za suhu kožu na laktovima i koljenima koja je redovito suša od kože na ostalim dijelovima tijela.

Ako mene pitate, ovo je odličan proizvod za njegu tijela.


Midsommar Glow Korper Oil


Ljeti posebno volim koristiti ulja za tijelo i to ona „obična“, bez dodatka shimmer-a. Sigurna sam da će ovo ljeto biti u znaku Midsommar Glow Korper ulja za tijelo.

Ulje dolazi u plastičnoj boci od 150ml po cijeni od 64,90kn.
U sastavu mu se nalaze nježna cvjetna ulja i Moisture Serum za intenzivnu i dugotrajnu njegu kože tijela.
Pakiranje ima pumpicu koja lijepo i ravnomjerno raspršuje proizvod. Ulje se može koristiti na mokru ili suhu kožu tijela. Potrebno mu je malo duže da se upije u kožu ali to mi ne smeta jer ga koristim ljeti kada je toplo i nije mi problem čekati da ga koža apsorbira. Ostavlja kožu nevjerojatno glatkom i nahranjenom, a predivan miris se dugo zadrži na koži. 


Sama riječ „Midsommar“ znači proslavu dolaska ljeta, tj. dan kada sunce uopće na zalazi. Ovo je veliki praznik u Švedskoj koji se slavi u krugu obitelji. Ono što je najinteresantnije za ovu proslavu je cvjetni vijenac načinjen od 7 vrsti cvijeća. Legenda kaže da trebate ubrati sedam cvjetova iz sedam različitih vrtova i staviti ih tijekom noći pod jastuk. Tada će vam se u snu otkriti vaša buduća ljubav.

Zanimljiva priča i zanimljivo ulje za tijelo koje obavezno morate isprobati.

Koje Bernangen proizvode ste vi koristili? Dijelite li moje oduševljenje ovim proizvodima?





3 komentara

  1. Trenutno koristim losion. Miris mi nije bas omiljen ali zato je sam losion savrsen.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam na koji losion mislite, ima ih više. Meni je miris drag jer je blag

      Izbriši