petak, 8. lipnja 2018.

BOCASSY: Hidrating Night Cream



Bocassy je moj najdraži drogerijski brend preparativne kozmetike. Do sada sam isprobala sve njihove proizvode namijenjene mom tipu kože lica i baš svi su mi odgovarali.
Prošle jeseni na testiranje sam dobila Bocassy noćnu kremu za lice koju sam već davno potrošila a toliko je dobra da zaslužuje posebnu recenziju.
Recenzije ostalih Bocassy proizvoda možete pročitati ovdje, ovdje, ovdje i ovdje.



Bocassy Night Cream namijenjena je normalnoj i mješovitoj koži lica. Ono što je zajedničko svim Bocassy proizvodima, je da su u kremama samo ulja prirodnog porijekla, nema dodatnih boja, silikonskih ulja, a ni parabena. 
Proizvođač navodi da ova krema hrani i revitalizira kožu tijekom noći.


Tekstura joj je nešto „teža“, konkretna što je karakteristično za kreme namijenjene noćnoj njezi. Bez obzira na to, krema se nakon 5 minuta potpuno upije u kožu i ne ostavlja mastan trag na licu. Ja sam kremu koristila tijekom zime, a sada u toplijem dijelu godine bi mi bila preteška.



Ujutro je koža lica nahranjena, ne ističu se suhi djelovi koji se kod mene znaju tijekom zime pojaviti na obrazima.

Kremu sam također koristila sa Paula`s Choise Retinol Booster-om i u toj kombinaciji se pokazala savršenom. 

Sastav:


Među sastojcima ove kreme ističu se suncokretovo ulje, maslinovo ulje, sezamovo ulje, alantoin, vitamin b%, vitamini A i E, zeleni čaj i ekstrakt korijena gaveza.

Moje mišljenje:
Puno ljudi sa mješovitom kožom lica (nekada sam i ja spadala u ovu skupinu) ima averziju prema ovakvoj vrsti krema jer se boje da će im se lice još više zamastiti. To je velika zabluda i jako je bitno voditi računa o hidrataciji kože tijekom noći.
Bocassy Night Cream je odlična krema za hladnije vrijeme kada nam je koža izložena suhom zraku, vjetru ili snijegu. Krema vraća vlagu koži bez da je dodatno zamasti što je meni odlična kombinacija.
Suhokošcima bi ova krema odgovarala u kombinaciji sa serumom ili nekim uljem.
Bocassy Night Cream možete kupiti u DM-u po cijeni od 140kn.

PR proizvod

Volite li Bocassy proizvode?

2 komentara