srijeda, 11. travnja 2018.

SHILLS: Purifying Black Mask



Mislim da je ovo najpopularnija maska za lice koja bi trebala očistiti/ukloniti mitesere sa lica.
Recenziju su već pisale mnoge youtuberice i blogerice i sve su bile oduševljene njenim učinkom. To me potaklo da kupim masku, a moj dojam o istoj pročitajte u nastavku posta.


Crne maske nisu novost u kozmetici, skoro svaki brend ih ima. Sadrže ugljen koji ima sposobnost izvlačenja toksina i prljavštine iz kože, koji bi inače mogli dovesti do pojave akni i mitesera.

Crne peel-off maske s ugljenom često se reklamiraju kao čudotvorne. Neke žene ih vole, druge ne vole, a u zadnje vrijeme se sve više piše o tome jesu li uopće sigurne za kožu.

Shills Purifying Black maska dolazi u tubi od 50ml i na samoj tubi je na engleskom jeziku napisan sastav i način uporabe.



Tekstura maske je srednje gusta, može se lijepo rasporediti po licu. Ja sam je aplicirala prstima jer me bilo strah da mi crna boja ne uništi kist za maske.

Preporučila bih da je stavite na lice u debljem sloju jer joj je tako učinak bolji.

Također nikako ovu masku ne bih preporučila osobama sa osjetljivom i tankom kožom lica te onima koji imaju vidljive kapilare. 


Maksa se stavi na čisto i suho lice u debljem sloju i pusti oko 45 minuta kako bi se dobro osuši. Osjetit će te kako vam maska zateže lice. Pazite da vam maska ne dođe u dodir sa obrvama, kosom i nježnim područjem oko očiju.


Tada slijedi najgori dio, a to je skidanje maske sa lica. Koristila sam puno peel-off maski, ali skidanje Shills Purifying Black maske je jako bolno.

Imam dosta visok prag boli, ali ovo stvarno boli. Imala sam osjećaj kao da će mi se sa maskom oljuštiti koža sa lica. Užas...

Ova maska nije čudotvorna kao što mnogi misle.
Kada sam je prvi put koristila nakon skidanja sam ostala razočarana jer na njoj nije uopće bilo prljavštine kako sam vidjela na slikama. Činjenica je da ja koristim kiseline koje vrše eksfolizaciju i redovito čiste pore, ali nije da na licu nemam mitesera, najviše na T zoni.
Sljedećih par puta sam masku stavljala u debljem sloju i rezultat je bio bolji, ali to ni približno nije izgledalo kao na Youtube-u.
Testirala sam masku i na kćerki koja je u pubertetu i ima vidljivih mitesera. Kod nje je maska izvukla više nečistoća ali oni veći, vidljivi miteseri su ostali.

Sastav:

Moje mišljenje:
Ne mogu reći da Shills Purifying Black maska ne radi baš ništa. Međutim, rezultati su loši i na kraju sam ostala razočarana.
Ova maska izvlaći samo površinske nečistoće sa lica, dok na dublje mitesere i komedone koji nas toliko živciraju uopće ne djeluje. Izgleda da se oni ipak jedino mogu ukloniti mehaničkim čišćenjem kod kozmetičarke.
Shills Purifying Black masku sam kupila na stranici YesStyle, a cijena joj je oko 50kn.  


Koristite li crne peel-off maske?
Kakva su vaša iskustva s njima?


Broj komentara: 6

  1. Ne,i nisam baš.Najbolje maske su mi Lorealove

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ali ovo je nešto sasvim drugačije. Radi se o peel-off maski

      Izbriši
  2. Gordana H Sinjeri12. travnja 2018. u 10:35

    Ja sam isprobala jednu takvu masku i nije me oduševila.Ja sam na sreću uzela testere (bili su povoljni) i bilo bi mi žao potrošenih kuna da sam odmah kupila full size proizvod na kraju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Probala sam par maski ai ni jedna nije ispunila ocekivanja.
    Odustajem od daljnjeg trazenja i prebacujem se na Skintegrin losion sa AHA.

    OdgovoriIzbriši