utorak, 21. studenoga 2017.

LISPTICSKA WEEK: Freedom Naked Mattes Collection


Činilo mi se zgodno kupiti Freedom kit ruževa za usne jer tako za povoljnu cijenu mogu isprobati više nijansi.
Freedom je sestrinski brend Makeup Revolution, brenda koji je brzo stekao reputaciju profesionalnih proizvoda po povoljnim cijenama.

Postoje tri ovakva kita ruževa: Naked Mattes, Noir Mattes (tamne nijanse) i Retro Mattes (ružičaste i koraljne nijanse).


Odabrala sam Naked Mattes kit jer mislim da su ovo nijanse koje ću najčešće nositi. 


U kartonskoj kutiji dobijete 5 ruževa, svaki ima 3,2g što je za cijenu od 59,90kn više neko dobra kupovina.
Pakiranje ruževa je lijepo, ima prozirno dno na tubi tako da u svom stalku za ruževe možete lakše izabrati nijansu koju želite nositi. 
Tekstura ruževa je mat, malo je suvlja nego što ja volim. Lako se nanose na usne, ne uvlače se u pore usana, ali meni osobno više isušuju usne od nekih drugih mat ruževa koje imam.
Nijanse su međusobno dosta slične, pa možda bih to navela kao njihovu manu. Na slici na internetu mi se činilo da se nijanse više razlikuju, ali to je uvijek tako kada ruž kupujete bez da ga prethodno isprobate.
Postojanost im je srednja, neće baš u potpunosti preživjeti kavu.
Pigmentiranost ruževa znamo da ovisi o nijansi, a kako su ovo naked nijanse, pigmentacija im je osrednja.

Pogledajmo sve nijanse redom!

Naked Truth – svjetlo nude nijansa koja na mojim usnama izgleda potpuno „mrtvo“ i ne sviđa mi se kako mi stoji.





Naked Real – malo tamnija nijansa od prethodne, ima više smeđeg pigmenta u sebi. Također jedna od nijansi koje mi se ne sviđaju kako mi stoji prema tenu. Nije ovo nude nijansa koju bih rado nosila.



Naked Rav – ima malo ružičastog pigmenta i mom licu daje više svježine. Radi se o toploj nijansi i može proći kao jedna svakodnevna nude nijansa.




Naked Naked – je moja najdraža nijansa ruža iz ovog kita. To je ružičasto nude nijansa, malo življa, a opet dovoljno svijetla. Sa ovom nijansom sam imala nezgodu prilikom fotkanja. Ruž se jednostavno prepolovio iako nisam grubo postupala prema njemu. To potvrđuje činjenicu koju sam vam već rekla da su ovi ruževi dosta suhi pa samim tim i manje otporni na lomljenje. Nije to nešto što se ne može popraviti, tako da ću ovu nijansu ipak koristiti.




Naked Protect - najtamnija nijansa u kitu. Ovo je neka mješavina smeđe i ružičaste nijanse u dosta svijetlom izdanju. Čak mi se i sviđa kako mi stoji, tako da ću je sigurno nositi.




Koja je vama najljepša nijansa ovih ruževa?
Što mislite o kupovini ruževa u kitu? Isplati se ili ne?










Broj komentara: 7

  1. Ova zadnja ti najdivnije stoji :) Karolina T

    OdgovoriIzbriši
  2. Drugi mi je lijepa boja,mislim da se isplati kupovina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za ove novce kupovina se sigurno isplati....još kada pogodiš nijanse ;)

      Izbriši
  3. Ja isto imam ovaj kit i slažem se sa svime šta si napisala .. Ruževi su dosta suhe i nijasne previše bijede za moj topliji ten. Ali Naked Protect mi je super,pogotovo za ovo vrijeme jer je baš dobra mjera ružičaste i smeđe. Po meni ti zadnja nijansa super stoji! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da dijelimo mišljenje o ovim ruževima. Eto, ja koristim najviše Naked Protect nijansu, a ostale ću izgleda proslijediti

      Izbriši
  4. Nisam bas za nude nijanse.
    Volim najvise roze i ljubicaste nijanse 😎

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mogu ti reći da nisam ni ja ljubiteljica nude ruževa, ali moram imati jedan odgovarajući nude ruž za situaciju kada istaknem oči

      Izbriši