nedjelja, 3. rujna 2017.

Physicians Formula: Mineral Glow Pearls Blush

Vjerujem da ste svi upoznati sa Physicians Formula brendom čiji su proizvodi dostupni na popularnoj beauty stranici iHerb. Ovaj brend se mogao naći i u Kozmo drogerijama dok su postojale, a sada iskreno ne znam gdje se njihovi proizvodi mogu kupiti (ako netko od vas zna molila bih da mi napišete u komentarima!).
Riječ je o američkom brendu, a osnivač je doktor Crandall.

Karakteristike brenda su da njihovi proizvodi ne sadrže alergene sastojke i parabene te nisu komedogeni. Ako njihove cijene usporedim s drugim drogerijskim proizvodima, Physicians Formula spada u skuplji drogerijski brend.


Među mnoštvo njihovim dekorativnih proizvoda prvo sam zapazila rumenilo Mineral Glow Pearls Blush čije je pakiranje girly i simpatično. 
Srebrena, okrugla, plastična kutija ima proziran poklopac ukrašen malom perlicom.
Morate priznati da izgleda prelijepo. U kutiji se nalazi rumenilo reljefne teksture u obliku malih kuglica. Pakiranje također ima pretinac u kojem je smještena četkica za aplikaciju rumenila i malo zrcalo.  
Četkica me nije oduševila jer je dosta kruta i grebe me po licu. Ali nema veze, većina četkica koje dobijem sa rumenilom mi ne odgovara.


Nijansa rumenila koju imam je Natural Pearl (Pinky Peach). To je lijepa breskvasto-ružičasta nijansa koja obrazima daje prekrasan, blistav i prirodan sjaj.


Tekstura rumenila je svilenkasta, meka i uopće se ne trusi prilikom apliciranja.
Dovoljan je lagani potez kista preko cijelog rumenila kako biste pokupili sve nijanse da na obrazima dobijete svjež i lagano svjetlucav izgled. Ne, ovo nije rumenilo sa previše shimmer-a, nježne sjajne čestice daju licu topli, breskvasti sjaj.


Kada koristim Physicians Formula Mineral Glow Pearls rumenilo nije mi potreban highlighter...odlična stvar kada se hoću ujutro prije posla na brzinu našminkati.
Trajnost rumenila na licu je odlična, traje oko 6 sati a nakon toga nijansa počne ravnomjerno blijediti.
Physicians Formula Mineral Glow Pearls Blush ispunilo je sve moje zahtjeve koje tražim od rumenila.
Cijena rumenila bila je 110kn. 

Imate li neki Physicians Formula proizvod?
Znate li gdje se njihovi proizvodi trenutno mogu kupiti u Hrvatskoj?

2 komentara

  1. Vidjela sam da se mogu kupiti preko ekupi stranice ali nemaju sve proizvode. Imam mineralni puder i najdraži mi je od svih koje sam koristila.... Tu ubrajam i tekuće. Sada planiram uzeti i onaj poznati butter bronzer....uglavnom veliki sam fan formule :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja žalim za jednom prelijepom paletom sjenila koju su imali u Kozmu...

      Izbriši