nedjelja, 24. rujna 2017.

NUXE: Nuxellence Night Detox Night Serum


Ovaj Nuxe proizvod bio je „must have“ tjekom prošle godine i vjerujem da ste pročitali hrpu recenzija o njemu. Ja sam Nuxellence Night Detox kupila i testirala nešto kasnije od drugih blogerica, pa vam tek sada pišem svoje dojmove.



Znanstvenici tvrde da se tijekom noći dok spavamo naša koža puno brže regenerira nego tijekom dana. Uzimajući ovu činjenicu u obzir, Nuxe je predstavio svoj noćni fluid namijenjen svim tipovima kože i svim dobnim skupinama. Općenito ne volim proizvode koji su namijenjeni svima jer me to podsjeća kada mi u dućanu nude „one size“ haljinu!


Važno je naglasiti da je Nuxellence Night Detox prvi Nuxe anti-ageing proizvod čija je glavna zadaća poboljšati prirodnu detoksifikaciju kože.

U čemu je tajna Nuxellence Night Detox fluida?
Proizvod vrši detoksifikaciju stanica kože zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji ekstrakata albicije i šećera dobivenih biotehnologijom.
Fluid sadrži čak 91,7% prirodnih sastojaka.
Ne sadrži parabene i nije komedogen. 


Pakiranje proizvoda je kvalitetno, zavrtanjem čepa vani izađe bijela pumpica koja precizno dozira količinu proizvoda. 


Tekstura ovog fluida nije toliko rijetka koliko sam očekivala. Podsjeća me na „konkretan serum“, a kod mene se proizvod trenutno upijao u kožu lica zahvaljujući ulju šafranike koje sadrži.



 Diskretan cvjetni miris mi je bio jako ugodan, a čine ga cvjetovi lana, đurđice te osvježavajuće note mandarine i klementine.
Fluid se stavlja na prethodno očišćenu kožu lica, a pri tome ne ostavlja nikakav ljepljiv trag. Kada se fluid upije u kožu, preko njega stavljate svoju noćnu kremu ukoliko vam koža to zahtijeva. Mojoj mješovitoj koži lica serum je bio dovoljan za noćnu njegu.

Sastav:

Moje mišljenje:

Koristila sam Nuxellence Night Detox fluid svaku večer kroz duži vremenski period (skoro 3 mjeseca) jer se njegovi rezultati ne mogu odmah vidjeti. Svilenkata tekstura proizvoda je jako ugodan na licu i odlično je njegovao kožu tijekom noći. Također, veliki plus mu je što nije komedogen.  Kao što sam već napisala, nakon dužeg korištenja jasno sam mogla vidjeti da mi je ten svježiji i zdraviji.
Ovo je jedan od rijetkih proizvoda o kojem su pisani hvalospjevi da se i meni svidio.
Kako su Nuxe proizvodi prilično skupi (cijena je oko 340kn) dugo sam se razmišljala hoću li ga kupiti, ali sada mi je drago da jesam! 
Imate moju preporuku za ovaj proizvod.

Jeste li koristili Nuxe Nuxellence Night Detox fluid?
Dijelimo li mišljenje o ovom proizvodu?  


2 komentara

  1. Meni je ovaj fluid na WL već duže vrijeme, no nikako da se odlučim kupiti ga. U međuvremenu sam nabavila nekoliko sličnih detox proizvoda pa se kupovina ovog Nuxe opet odgađa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nuxe proizvodi su dosta skupi i rijetko ih možeš naći na akciji. U međuvremenu je Nuxe predstavio još dva proizvoda iz ove linije koje bih ja također voljela isprobati :)

      Izbriši