subota, 29. srpnja 2017.

theBalm Cabama Boy


Već sam navikla da theBalm ima rumenila predivnih nijansi i odlične kvalitete, tako dam od Cabama Boy rumenila nisam očekivala ništa manje. 





Rumenilo je pakirano u tradicionalnu čvrstu kartonsku kutiju sa ogledalom i uvijek popularnom djevojkom u vintage izdanju. Priznajem da obožavam ambalažu theBalm proizvoda.
Proizvod se može koristiti za lice i oči. Korištenje na očima me posebno oduševilo jer ova prekrasna nijansa mi baš odgovara uz boju očiju. 


Tekstura je svilenkasta, glatka i odlično pigmentirana. Jako lijepo se blenda pa vam predlažem da prvo kistom samo lagano pređete po površini rumenila, a poslije ga bez problema možete nadograditi do željene nijanse.
Nijansa je tamnija, „prljavo ružičasta“ s primjesom boje šljive i sitnim zlatnim shimmer-om koji je decentan tako da sve vi koje volite mat rumenila nemojte odmah prekrižiti Cabana Boy!
Nijasna u pakiranju vas može zavarati tj. na mom licu ona izgleda još malo tamnije. Svakako ovo nije jedna „vrišteća“ nijansa i mislim da bi ga većina vas jako voljela nositi ljeti (ja svakako volim!).



Na gornjoj fotografiji uspjela sam uhvatiti taj nenametljivi zlatni sjaj koje licu daje prirodnu blistavost.

 Mislim da bi nijansa bolje pristajala osobama tamnog nego svijetlog tena.
Ja sam Cabama Boy u proljeće koristila isključivo kao sjenilo za oči, a sada kada sam potamnila koristim ga kao rumenilo. Ovakve nijanse rumenila se jako lijepo slažu s preplanulim tenom.
Na očima je proizvod odličan (uz prethodno stavljenu bazu za kapke), ne skuplja se u pregibu kapka, lako se bledna i izdrži više od 8 sati.

theBalm Cabana Boy je odličan višenamjenski proizvod koji možete kupiti između ostalog i na hrvaskom web shopu wow-junkie.com. po cijeni od 163,40kn.

Kako vam se sviđa Cabana Boy rumenilo?

Broj komentara: 6

  1. Lijepa nijansa
    Sviđa mi se. ☺

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam ovo rumenilo i obožavam kako mi stoji zimi, tako da mislim da super stoji i osobama svjetlog tena :)
    Jedno od najdražih rumenila

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasna je nijansa :)) Svidja mi se sto ima shimmer,ali ne one krupne cestice nego bas suptilno,a opet dovoljno da da mrvu sjaja. Kojom cetkom ga nanosis?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, taj suptilni shimmer je predivan!
      Koristim običan kist za rumenilo (Ecotools)

      Izbriši