subota, 10. lipnja 2017.

GARNIER DEODORANT: Neo Invisible dry-cream

Ovo je period u godini kada je dezodorans najvažniji proizvod ili bi barem tako trebalo biti.
Cijelo prošlo ljeto ovaj dezić mi je pružao osjećaj sigurnosti i čistoće, pa je zaslužio svoju recenziju.
Garnier dezodoranse rijetko koristim. Ne postoji neki razlog....valjda sam se jednostavno izgubila u hrpi drogerijskih proizvoda.

Po preporuci mame prošlo ljeto sam kupila prvi dezodorans u kremi i to baš Garnier Neo Invisible dry-cream.






Krenimo od pakiranja. Dezodorans dolazi u tubi od 40ml. Budući je dezodorans u kremi, ispod čepa tube su zanimljive rupice kroz koje dozirate količinu kreme. Aplicira se direktno iz tube i lijepo se razmaže po pazusima.


Tekstura je kremasta. Međutim, ova krema nije masna, dosta je suha te se brzo upije u kožu. Ne ostavlja bijeli trag na pasuzima niti na odjeći. 
Što se mirisa tiče, možete birati između nekoliko ponuđenih. Ja volim dezodoranse bez mirisa ili koji diskretno mirišu, pa sam tako odabrala veziju Soft Cotton- podsjeća na miris čisto opranog rublja.

Što obećava proizvođač: „NEO – nova generacija dezodoransa! Nevidljiva suha krema koja pruža 48 sati intenzivne zaštite protiv znojenja i osjećaj ugode i njege. Garnierov prvi dezodorans anti-perspirant u kremi sa 48-satnom zaštitom. Sadrži 80% sastojaka za njegu kože."
Sve što je obećano, ovaj dezodorans i radi!
Nisam sigurna za ovo da pruža 48-satnu zaštitu jer jednostavno ne mogu zamisliti da se dva dana ne otuširam.
Dakle, tijekom vrućih ljetnih dana ovaj dezodorans mi je pružao odličnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa. Nije mi iritirao kožu iako sam ga stavljala odmah nakon depilacije pazuha. 


Sastav:

Kao što možete vidjeti, sastav je daleko od idealnog. Ja se trudim koristiti dezodoranse bez štetnih sastojaka, ali ljeti mi oni jednostavno nisu dovoljni
(razumjet će me svi oni koji imaju problema sa znojenjem!).

Kako sam čitala neke negativne recenzije o Garnier Neo Invisible dry-cream dezodoransu, htjela sam napisati ovaj post o iznijeti svoje mišljenje o njemu.
Za mene, ovo je odličan proizvod i naravno da ga i ovo ljeto namjeravam koristiti. 
Naravno, nismo svi isti, tako da poštujem mišljenja drugih ljudi kojima je dezodorans isušivao kožu ili nije pružao dovoljnu zaštitu od znojenja.

Jeste li koristili ovaj dezodorans?
Koji je vaš najpouzdaniji dezodorans?





2 komentara

  1. Drago mi je što ti odgovara, no meni je to najgori dezić ikad isproban jer nisam osoba koja se puno znoji te sam imala osjećaj da mi taj dezić potiče znojenje, a o mirisima da ne pričam :D :D

    OdgovoriIzbriši