utorak, 4. travnja 2017.

EMPTY #7


Udobno se smjestite, uzmite kavu i pročitajte što sam od kozmetičkih proizvoda potrošila u zadnjih par mjeseci.




Gelovi za tuširanje


Uvijek u upotrebi imam par gelova za tuširanje koje rotiram, pa se praznih pakiranja nakupilo puno.
Afrodita Soft & Silky Cotton Flover - Kvalitetan i mirišljav gel za tuširanje o kojem sam pisala ovdje.
L`Angelica gel za tuširanje sa zobi – Nježan prema koži, hidratantan, namijenjen čak i osjetljivoj koži tijela (recenzija).
Fa NutriSkin s mirisom acai bobica i 7 njegujućih sastojaka – Ne kupujem često Fa proizovde, ali ovo obiteljsko pakiranje od 500ml bilo je na sniženju. Ugodno sam se iznenadila kvalitetom proizvoda koji dobro njeguje kožu tijela i ima nenametljivi voćni miris.
Eucerin pH5 ulje za tuširanje za osjetljivu i suhu kožu s enzimskom zaštitom – Dugo sam željela ovu tuširalicu, ali zbog cijene od oko 60kn sam odugovlačila sa kupovinom.
Jako kvalitetan proizvod koji stvara na koži zaštitni lipidni film. Posebna kombinacija pH5citratnog pufera i blagih štiti vlastite enzime kože. Kao rezultat toga koža tijela nije isušena, pa mi je ovaj uljni gel jako odgovarao tijekom zime.
Byphasse gel za tuširanje s prirodnim agranovim uljem – Jako dobar gel za tuširanje koji ne isušuje kožu i ima blagi, puderasti miris. Proizvod je pH neutralan i bez parabena.
Palmolive Calming Care – Hidratizirajuće mlijeko za tuširanje koje sadrži 100% prirodno ulje noćurka i ekstrakt jasmina. Predivan miris, dobra hidratacija, predviđen i za osjetljivu kožu tijela.
Le Pettit Marseillais kremasti gel za tuširanje s ekstraktom maline i božura – Nježan prema koži, miris je malo previše voćni za moj ukus. Kožu tijela ostavlja mekom i nahranjenom.
Le Pettit Marseillais kremasti gel za tuširanje s ekstraktom bora i motara – Ovaj gel ima predivan morski miris zbog kojeg sam ga i kupila. Bio mi je odličan kod jutarnjeg tuširanja jer bi me razbudio.
Nivea gel za tuširanje sa limunskom travom i njegujućim uljnim zrncima - Obožavam ovaj gel i već sam potrošila nekoliko pakiranja. Uljna formula odlično njeguje kožu, a svježi citrusni miris je predivan.


L`erbolario Frescaessenza gel za tuširanje sa ekstraktom lišća limete – Znate da L`erbolario proizvode jako volim, posebno njihove toaletne vode. Ovaj gel sam dobila u putnom pakiranju od 75ml. Miris je osvježavajući, citrusni, predivan za ljeto. Formula je kvalitetna i nije mi isušila kožu tijela.

Slijede gelovi za tuširanje koje sam dobila u L`Occitane Adventskom kalendaru. Sve su to putna pakiranja koja su mi bila dovoljna za 2-3 tuširanja.
The Vert&Bigarade – gel za tuširanje Jasmin&Bergamot, Fleurs de Cerisier Cherry Blossom – gel za tuširanje predivnog mirisa cvijeta trešnje, Relaxing Shower Gel – iskreno, nisam osjetila nikakvu relaksaciju dok sam se tuširala sa ovim gelom. Ali, miris je svjež, a hidratizacija koža odlična.

Proizvodi za njegu tijela


Balea Bodylotion Milch&Honig – Odličan i jeftin drogerijski proizvod. Tekstura ovog losiona za tijelo je tekuća, nije masna, a dobro nahrani kožu tijela. Miris meda i mlijeka je pravi zimski miris koji se na koži dugo zadržava.
Nivea Express Hydration body lotion – Ne znam koliko sam pakiranja ovog proizvoda potrošila prošlo ljeto. Ovaj losion definitivno neće dobro njegovati kožu tijela u zimskim mjesecima. Međutim, za ljeto je odličan. Ljeti mi koža tijela zbog mora i sunca doslovno pije na litre ovog losiona. Brzo se upija u kožu i ne ostavlja mastan trag. Miris mu je lagan i klasičan za sve Nivea proizvode.

Dezodoransi


Nivea Pure&Naturals Jasmine Scent – Ovo je moj omiljeni dezodorans u periodu kada se jako ne znojim.
Ne sadrži aluminijeve soli niti parabene. Ne ostavlja bijeli trag na odjeći i jako je nježan prema koži pazuha (koristim ga i odmah nakon depilacije). Miris je blag i neće se „tući“ s mirisom parfema. Dezodorans ne spriječava znojene, već samo neutralizira neugodan miris znoja. Imate moju preporuku za ovaj dezodorans.
Eucerin Anti- Transpirant dezodorans protiv jakog znojenja – Odličan dezodorans za ljeto jer sa njim ste sigurni cijeli dan (recenzija).

Njega stopala


Hansaplast Intensiv Creme – Odlična krema za stopala i pete (recenzija).
Balea krema za pete sa 10% uree – Moja omiljena drogerijska krema za pete (recenzija).

Njega ruku


Nuxe reve de miel (recenzija) - nisam oduševljena ovom kremom, ne pruža dovoljnu njegu za ruke tijekom zime. 
Neutrogena hand cream (recenzija) - jako kvalitetna krema za ruke.
Mixa Cold 5 sings (recenzija) - iznenađujuće dobra krema za ruke.

Čišćenje lica


Apivita Cleansing Purifying Tonic Lotion – Odličan tonik za osjetljivu kožu lica (recenzija).
Alverde Clear krema za umivanje – Proizvod koji me nije oduševio (recenzija).
Caudalie Fleur de Vigne Instant pjenušavi čistač lica – Odlična čistilica lica (recenzija).
Nivea Facial Cleansing Cream – Proizvod koji sam svrstala u favorite veljače (recenzija).

Kreme za lice


Sudocream – Nisam nikada pisala recenziju ovog svima dobro poznatog proizvoda. Naime, ovu kremu možete kupiti na odjelu dječje kozmetike jer je namijenjena njezi beba i spriječava pelenski osip. Mi beauty blogerice je koristimo za sušenje akni i ona taj posao obavlja fantastično. Možete je kupiti u DM-u, cijena je oko 35kn za 60g.
Galenski laboratorij Hidratantna krema – Odlična krema, moj favorit siječnja (recenzija).


La Roche-Posay Redermic R (recenzija) - moj prvi proizvod sa retinolom koji sam koristila prošle jeseni.

Makeup


Moja omiljena Essence Lash Princess maskara za oči (recenzija) odlično radi svoj posao i da zbog bloga ne moram isprobati ostale maskare, samo bih nju koristila. 


Maybelline Affintone korektor sam potrošila iako nisam bila zadovoljna kako mi je prekrio podočnjake (mislim da ne zaslužuje svoju recenziju).
Evelin Cosmetics 2u1 korektor/iluminator (recenzija) sam jako voljela. 


Barbara Bort sjenilo za oči sam na moju veliku žalost morala baciti jer mu je istekao rok trajanja. Ne znam jeste li čuli za ovaj brend, ali ja jako volim njihove proizvode, posebno sjenila i rumenila. Nekada davno ih je bilo za kupiti u Hrvatskoj, a sada ih na internetu još nisam uspjela pronaći. Ako netko od vas zna gdje mogu kupiti Barbara Bort proizvode, molila bih vas da mi napišete u komentaru!


Essence Soo Glow kremasti highlighter iz kolekcije New in Town je moj prvi highlighter kremaste teksture. Svidjela mi se njegova tekstura, lijepo se nanosi na lice i bez mrdanja traje oko 5 sati. Ne znam ima li ga još za kupiti, ali iako ga nisam skroz potrošila, rok trajanja mu je istekao.


 Max Factor Creme Puff rumenilo me jednostavno oduševilo i jedno je od rijetkih rumenila kojima sam dotakla dno. Nijansa 05 Lovely Pink je nježna, breskvasta nijansa sa sitnim česticama shimmer-a koja predivno izgleda na licu. Recenziju nisam napisala, ne znam zašto jer je ovaj proizvod svakako vrijedan pažnje.


Maybelline Colou Tattoo 24th su svima dobro poznata kremasta sjenila koja su nas oduševila svojom kvalitetom i pigmentiranošću. Često su ih uspoređivali sa MAC-ovim paint pot-ovima. Maybelline 'Creme de Rose' je dupe za MAC-ov Painterly i na očima su stvarno. Moj voljeni 'Creme de Rose' se osušio, postalo mi je nemoguće kistom uzeti proizvod iz posude. Ali, novi primjerak je već u upotrebi i to vam dovoljno govori koliko volim ovu nijansu sjenila.


Essence Love & Sound mono sjenilo (recenzija) u nijansi 01 glastonberry sam često imala na očima. Volim ovakve smeđe-ljubičaste nijanse sjenila jer odlično pristaju uz boju mojih očiju. 


Artdeco High Precision Liquid Liner 01 je jedan od meni najdražih eyelinera. Korektor dolazi u obliku flomastera sa tankim, nježnim a opet jako preciznim vrhom. Ovaj eyeliner se toliko lako aplicira, da je gotovo nemoguće „uprskati“ crtu duž kapka. Puno je kvalitetniji od svih drogerijskih eyelinera ovog tipa koje sam koristila, ali zato mu je cijena oko 100kn.
Nekada je dolazio samo u crnoj nijansi, ali nedavno sam kupila smeđu nijansu.


Catrice Eye`Matic Eyepowder olovka me totalno razočarala. Kupila sam je u dvije predivne nijanse 070 i 040. Olovka na vrhu ima spužvasti aplikator pomoću kojeg bi se kremasto sjenilo trebalo lako aplicirati na kapak. Sve to lijepo zvuči, ali u praksi ne funkcionira. Sama tekstura sjenila nije dovoljno kremasta da bi se mogla lijepo rasporediti po kapku. Zatim, sjenilo se loše blenda i uvlači se u svaku boricu na kapku. Loša investicija!

Došli smo do kraja za ovaj put! Sada osjećam samo veliko olakšanje jer ću konačno baciti vreću s potrošenim proizvodima!

Koji ste od ovih proizvoda koristile?
Dijelimo li dojmove o njima?

3 komentara

  1. Preparativa mi je nešto više zapela za oči od dekorative :) Sviđa mi se L' Angelica gel za tuširanje, Palmolive (obožavam od kokosa, tako je nježan za kožu), Caudalie čistilica i Apivita tonik :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja volim Palmolive gelove za tuširanje, samo ne volim one od kokosa ;)

      Izbriši
  2. da, neki gelovi za tuširanje, samo drugačiji miris, a ovaj je super balein losion za tijelo, imala sam takav, ima odličan miris, nije masno, brzo se upije a koža meka i glatka., baleina za pete krema, a Mixine kreme za ruke su odlične, koristim sad baš Intensive Care, dnevna krema , super je. :)

    OdgovoriIzbriši